Ko je bivši dečko Marije Žeželj? Otac mu milijarder, bio u centru skandala, a u vlasništvu ima polovinu medija
Marija Žeželj, Foto: Printscreen Instagram

pažnja

Ko je bivši dečko Marije Žeželj? Otac mu milijarder, bio u centru skandala, a u vlasništvu ima polovinu medija

Njih dvoje su se upoznali u Njujorku preko zajedničke drugarice, a ona je bila ta koja je prva prišla Alisteru.

Objavljeno: 14:17h

Mlada manekenka Marija Žeželj bila je u vezi sa sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija, Alisterom Barklijem, a njih raskid je sve iznenadio.

Kako se navodi, glavni uzrok raskida su bile poslovne obaveze.

Njih dvoje su se upoznali u Njujorku preko zajedničke drugarice, a ona je bila ta koja je prva prišla Alisteru.

- Mariji se Alister odmah svideo. Njih dvoje danas ne bi bili zajedno da ona nije načinila prvi korak. Upoznala ga je preko drugarice, takođe manekenke. Prva mu je prišla i pitala ga da odu na dejt. Šta više, pitala ga je dva puta. Prvo je odbio, što je ona razumela, da bi sledeći put bila direktnija. Rekla mu je: "Očigledno je da se sviđamo jedno drugom, zašto gubiti vreme? Stvarno mi se sviđaš" - pričao je izvor za domaće medije.

Srpska manekenka na svom Instagram profilu na kojem je prati više od 600.000 ljudi, često je kačila i fotografije sa raznih destinacija poput: Kan, Havaji, Bahami, italijanski Alpi...

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/marijazezelj

Marijin bivši izabranik pre nekoliko godina našao se u središtu skandala nakon što je ser Fredrik objavio, a DailyMail preneo, video-zapis na kome Alister, navodno, postavlja prisluškivače u apartmanu njegovog strica, u pariškom hotelu "Ritz". Na snimku koji je objavljen, vidi se mladić kako rukuje uređajem za prisluškivanje.

Marijin bivši dečko
Marijin bivši dečkofoto: printscreen/instagram/ALISTAIRBARCLAY

Porodicu Barkli proslavila su braća blizanci ser Dejvid i ser Fredrik Barkli. "The Sunday Times", 2020. godine, procenio je njihovo bogatstvo na sedam milijardi funti. Prema pisanjima medija, njihova kompanija Pres Holdings poseduje časopise "Apolo" i "The Spectator", a poseduju i Telegraph Group Limited, matičnu kompaniju listova "The Daily Telegraph" i "The Sunday Telegraph".

00:06

Marija Šerifović

(Espreso/blic/Kurir/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.