"Žensko treba tuć dok se...": Skandalozne reči Seje Kalača o prebijanju Aldine Bajić, ovo samo monstrum može reći
Sejo Kalač, Foto: Damir Dervišagić

sramota

"Žensko treba tuć dok se...": Skandalozne reči Seje Kalača o prebijanju Aldine Bajić, ovo samo monstrum može reći

Dok svi osuđuju ovakav Adisov postupak, komentar Seje Kalača je sve je ostavio u šoku

Objavljeno: 11:36h

Ceo region je zgrožen zbog snimka porodičnog nasilja na kojem muzičar Adis Cigura brutalno tuče svoju suprugu Aldinu Bajić.

Ovaj užasan događaj desio se u dnevnoj sobi muzičkog para u Bosni i Hercegovini.

Na tom snimku se vidi kako Aldina sedi na kauču u dnevnom boravku, dok pored nje čuči njen suprug. U jednom momentu Aldina daje Adisu telefon, a onda on počinje da je snažno udara šakama po glavi. Obara je na pod, a onda počinje da je udara nogom po glavi. Nakon toga je hvata za kosu i vuče po podu.

1 / 2 Foto: Printscreen/Facebook

Nijedan njihov kolega nije ostao imun na ovo što je uradio Cigura. Neki su javno pružili podršku Aldini, drugi, poput Šerifa Konjevića, koji je godinama radio s Cigurom, rekao je kako već odavno ne sarađuje s njim, kako je Adis, dodao je, dok su radili bio korektan, no u njihov privatni život nikada nije zalazio. Ali takvo nasilničko ponašanje, posebno prema ženama, svakako ne podržava.

Dok svi osuđuju ovakav Adisov postupak, komentar Seje Kalača je sve je ostavio u šoku. Podelio je tekst uz stravičan komentar:

Objava Seje Kalača zgrozila javnost
Objava Seje Kalača zgrozila javnostfoto: Printscreen/facebook/sejo kalac

"Pa i treba da je izudara. Žensko treba tući dok se ne smiri!

Podsetimo, posle nasilja koji je pretrpela Aldina je u jako teškom stanju, a zbog povreda koje je zadobila bila je dva sata bez svesti. Adis, kako se navodi, ima zabranu prilaska njegovoj još zakonskoj suprugi Aldini Bajić. Nakon njegovog izlaska iz zatvora očekuje ga suđenje, a onda i podela imovine.

Prijavite nasilje

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na broj telefona 0800 100 600 ili 192 koji su sve vreme dostupni.

Savetovalište protiv nasilja u porodici - SOS telefon i sigurna kuća 0800-011-011 besplatan poziv radnim danima 10-19 časova, 011 2769-466, radnim danima 10-19 časova, 062 304-560 noću 19-10 časova.

12:43

ŽIVOT IH NIJE MAZIO: Milan i Milena su još uvek DECA, a rade kao odrasli!Sami obrađuju ŠEST HEKTARA zemlje (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Kurir/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.