Sve oči uprte u Vanju Miloševića: Evo kako se ponaša nakon svađe na aerodromu, društvo na koncertu mu pravi...
Vanja Milošević i Snežana Đurišić, Foto: Nemanja Nikolić

pogledajte

Sve oči uprte u Vanju Miloševića: Evo kako se ponaša nakon svađe na aerodromu, društvo na koncertu mu pravi...

Pevačica je otkrila da će je iz publike podržavati ćerka i unuka, koje su došle iz Njujorka, a tu je bio i njen partner

Objavljeno: 21:29h

Snežana Đurišić večeras ima veliki koncert u MTS Dvorani, a pre samog izlaska na binu je otkrila da će je iz publike podržavati ćerka i unuka, koje su došle iz Njujorka, a tu je bio i njen partner Vanja Milošević sa kojim je nedavno imala svađu na javnom mestu.

Naime, večeras su sve oči bile uprte u Vanju Miloševića, koji je sve vreme pomno pratio i slušao Snežanu dok je bila na bini i pevala.

Vanja je sedeo pored njene unuke, koju javnost prvi put vidi, a koja je blistala u odelu sačinjenom od prsluka i pantalona.

00:25

Snezin decko Vanja uziva u koncertu pevacice

Podsetimo, Snežana Đurišić pre nekoliko danas se pred kamerama posvađala sa svojim dečkom, ginekologom Vanjom Miloševićem.

Prilikom izlaska iz lifta na aerodromu, Đurišićeva je išla za Vanjom dok mu je ponavljala da je sačeka, za šta on nije mario mnogo, što je pevačicu dodatno iznerviralo. Išla je za njim, dok je on koračao ka automobilu i ponavljala mu je "stvarno je strašno", dok je pokazivala rukom prema njemu, a kada se približila kolima dala je kofer prijatelju i rekla:

Snežana Đurišić, Vanja Milošević
foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Pa, eto, šta je bilo. Sa mnom neće moći. Sve ti j****, hoću da se pokupiš i gubiš iz mog života! To nevaspitanje... - drala se Snežana, dok joj je osoba koja je bila sa njima rekla da spusti loptu zbog medija, a ona je nervozno odgovorila:

- Šta nemoj pred njima, pa oni su videli da ja izlazim iz drugog lifta. Videćeš da će sve da se vidi - rekla je Snežana, nakon čega je ušla u automobil, a njihova rasprava i dalje je trajala te su se uputili ka porodičnom domu.

Bonus video:

02:12

Snežana Đurišić izjava pred koncert u Beogradu

(Espreso/Kurir/Marko Jović, Lazar Stanušićprenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.