Muzički spektakl: Ilda izazvala osmehe, ali i suze na beogradskom koncertu
Ilda Šaulić, Foto: Goran Jovanović

pogledajte

Muzički spektakl: Ilda izazvala osmehe, ali i suze na beogradskom koncertu

Koliko je naslednica kralja folka popularna ne samo kod publike već i kod kolega svedoči i to što je ogroman broj kolega došao da je podrži

Objavljeno:

Ilda Šaulić priredila je beogradskoj publici spektakularni koncert ispunjen pesmama, osmehom, ali i po kojom suzom, u večeri ispunjenoj najlepšim emocijama pred prepunom MTS dvoranom.

Koliko je naslednica kralja folka popularna ne samo kod publike već i kod kolega svedoči i to što je ogroman broj kolega došao da je podrži u trijumfu.

Među onima koji su uživali u njenim pesmama bili su Zorica Brunclik i Kemiš, Miroslav Ilić sa suprugom Gordanom, Vesna Zmijanac, Dragana Katić, Vesna Milanović, Goran Čomor, Dajana Paunović, Emir Habibović sa suprugom Tamarom, a Ildina porodica je još jednom pokazala kolika ih ljubav vezuje tako da su u pesmama uživali njen surpug Bojan i ćerka Ema, majka Gordana, sestra Sanela sa suprugom Zoranom Mirkovićem i brat Mihajlo sa suprugom Marinom.

Ilda Šaulić
foto: Goran Jovanović

Ilda je na scenu izronila iz bine u raskošnoj crvenoj haljini i otpočela nastup za pamćenje baladom Volim te, a iza toga su usledili brojni hitovi koji su obeležili njenu karijeru a najemotivniji trenutak bio je kada je otpevala uz pratnju orkestra pod upravom Endžija Mavrića blok pesama Šabana Šaulića, koji je ganuo sve prisutne a Ildi izazvao suze u očima.

Gosti na koncertu bili su Peđa Medenica i Bojan iz Leksington benda koji su Ildi čestitali na uspehu i poželeli još mnogo uspešnih koncerata.

Bonus video:

00:22

Ilda Saulić počela koncert pesmom “Volim te”

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.