Srpska glumica u minijaturnom kupaćem jedva prekrila intimu! Ivana nikad provokativnija, trebaće vam šećer i voda
Ivana Panzalović, Foto: Printscreen/Instagram/panzalovicivana

OPA!

Srpska glumica u minijaturnom kupaćem jedva prekrila intimu! Ivana nikad provokativnija, trebaće vam šećer i voda

Sada je Ivana ponovo "uzburkala strasti" na mrežama i to izazovnim kadrovima s plaže

Objavljeno:

Glumica Ivana Panzalović (37) proslavila se ulogom u "Kursadžijama", a nedavno je sve oduševila kada je otkrila da se udala. Sada je Ivana ponovo "uzburkala strasti" na mrežama i to izazovnim kadrovima s plaže.

Nakon udaje, Ivana Panzalović, spakovala je kofere i otišla u toplije krajeve, odakle se oglasila na Instagramu i to kako! Objavila je snimak u minijaturnom braon bikiniju u kom je prošetala plažom, a kada je okrenula leđa kameri imala je i šta da pokaže.

Ivana je na sebi imala samo tanga gaće, a sa zanosnih oblina niko nije mogao da skine pogled, u galeriji ispod pogledajte zašto:

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/panzalovicivana

Bivši verenik joj pucao u glavu, pa se ubio

Glumica Ivana Panzalović se povukla iz javnosti nakon što joj je bivši verenik pucao u glavu, a potom sebi oduzeo život, a mnogo truda i rada na sebi bilo je potrebno da bi se vratila normalnom životu o čemu je svojevremeno i govorila.

"Razmišljala sam koliko će me pratiti pitanje o nemilom događaju i onda se prirodno nameće da to nije nešto što mogu da negiram, jer, eto desilo se. Ono što mogu jeste da se ne vraćam na te misli i uspevam u tome. U početku je bilo mnogo teško. Imam pre svega divnu porodicu, koja je uvek uz mene, prijatelje koji su mi mnogo pomogli, i večito ću im biti zahvalna. Trebalo je mnogo truda da se skrenu misli i da se oporavim, ali i vremena" rekla je glumica svojevremeno za "Blic" i dodala:

"Naravno da sam imala i pomoć stručnih lica, u vidu psihoterapije, i to ne treba da bude tabu tema. Takođe, važan izduvni ventil za mene je fizička aktivnost, redovni treninzi, čitala sam knjige, gledala filmove, ali sam vrlo brzo potom i počela da radim. Neke kolege su mi pružile ruku spasa, zvale na projekte, a rad je lek. Žao mi je što se mnogo loših scenarija tog tipa dešava svuda oko nas. Mlade devojke i žene treba da vode računa o sebi u svakom smislu i da budu jako oprezne".

Fotkama u venčanici sve iznenadila

Glumica je nedavno sve pratioce na društvenim mrežama iznenadila kada je objavila slike u venčanici. Pokazala je kako su se drugarice radovale zbog nje, ali i kako izgleda njen suprug Bojan.

Bonus video:

00:27

Jelena Karleuša šeta gradom u tangama

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.