Pevačicu verenik prevario sa starletom! Pročitala sve eksplicitne poruke: Plakala i tresla se, pa joj on priznao!
Aleksandra Bursać, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šok

Pevačicu verenik prevario sa starletom! Pročitala sve eksplicitne poruke: Plakala i tresla se, pa joj on priznao!

Pevačica je otrkila da je zahvalna na tome što joj se desilo, a potom i ispričala kako je saznala za prevaru

Objavljeno: 11:40h

Pevačica Aleksandra Bursać (35) pre nekoliko godina prošla je kroz težak period, kada ju je tadašnji dečko Zoran Uglješić prevario sa starletom Anđelom Vešticom, o čemu je pevačica više puta otvoreno govorila.

Nedavno Aleksandra je nedavno gostujući u emisiji "Show se nastavlja" rekla da je zahvalna na tome što joj se desilo, a potom i ispričala kako je saznala za prevaru.

- Bila sam kod knjigovođe i mene zove novinar i saopštava mi da moj dečko i ta dotična osoba imaju prepisku, da su poruke vrlo eksplicitne. Ja sam prvo mislila da se šali, a onda sam tražila da mi pošalje skrinšotove, da vidim da li je to njegov broj. U tom momentu mi smo živeli zajedno, bila sam u totalnom šoku šta mi se dešava - pričala je Aleksandra.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Rekao mi je da je sve istina, ja sam bila u šoku"

Nakon što su joj stigli printskrinovi, Aleksandra se uverila da su te poruke istinite.

- Počela sam da plačem i da se tresem, pozvala sa njega, ja ne znam kako sam se dovezla do kuće. Rekao mi je da je to sve istina, ja sam bila u šoku. Došla sam kući, ja se sada ni ne sećam šta je on meni tada sve ispričao - ispričala je Aleksandra gostujući na Blic televiziji.

- Hvala Bogu što je to tako namestio, jer intuicija mi je govorila da to nije to. Bila sam donekle slepa u toj vezi, Bog je namestio tako da konačno trgnem glavom. Spasio me je - rekla je Aleksandra.

Udala se za 10 godina mlađeg

Pevač Stevan Sekulić i pevačica Aleksandra Bursać pre nekoliko dana su izgovorili sudbonosno "da" pred porodicom i prijateljima.

- Svi su rekli da je bilo brutalno, a mi kao da nismo bili prisutni. Mi smo imali pali peh, uzeli smo sobu u hotelu u Novom Sadu, zaboravili smo u toj žurbi da odemo po kartice i recepcija se zatvorila, pa smo mi ostali napolju. Praznih koverti nije bilo, bila je jedna koja nije bila potpisana - rekli su novopečeni mladenci.

Bonus video:

12:22

MISLIM DA JE ISTEKLA ZABRANA ULASKA U SRBIJU BOSANSKIM PEVAČICA! Ministar Dačić za Kurir televiziju: Sve ćemo da ukinemo

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.