Pogledajte kako izgleda Milan Kalinić posle razvoda! Kamuflirao se za medalju, kamera snimila i šokantnu scenu
Milan Kalinić, Foto: Printscreen/paparaco lov

paparaco lov

Pogledajte kako izgleda Milan Kalinić posle razvoda! Kamuflirao se za medalju, kamera snimila i šokantnu scenu

Paparaco lov snimio je Kalinića u gradu.

Objavljeno:

Milan i Sandra Kalinić okončali su brak posle 18 godina.Otkako je javnost saznala za razvod, njih dvoje su se retko pojavljivali u javnosti, sve do sada.

Paparaco lov snimio je Kalinića u gradu.

On se kamuflirao kapom i sunčanim naočarima, a navodno je učinio i saobraćajni prekršaj sa svojim džipom, koji je zadržao za sebe, kako smo i pisali.

1 / 3 Foto: Printscreen/paparaco lov

Podsetimo, i dok Sandra navodno uživa u vezi sa novim partnerom, Milan je razliku od nje - singl, a da mu je teško palo što se u javnosti saznalo za razvod, jasno je i po tome što je viđen kako sam i neraspoložen šeta Dorćolom, u neposrednoj blizini stana majke Bobe, što se i potvrdilo snimcima iz “Paparaco lova”.

Snadra i Milan
Snadra i Milanfoto: Dragan Kadić

- Po gradu je kružila priča da je Sandra bila u šemi s tim ugostiteljom. Mnogo puta je viđena kako sedi s njim upravo kod njega u restoranu. Oni koji poznaju Milana su mu to dojavili, i to je bila kap koja je prelila čašu. Nije on svetac, to se zna, ali, eto, nije mogao da se nosi s tim da je možda zamenjen čovekom koji je u gradu poznat kao veliki zavodnik. Međutim, on je imao i problem sa zakonom, javno je hapšen i cela ta priča Milanu je smetala - pričao je naš sagovornik.

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

(Espreso/kurir/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.