Oko nje sve "silikonjare", a nju prozivaju zbog malih grudi: Srpkinja na udaru kritika, žustro im odgovorila
Milica Todorović, Foto: Printscreen/ Instagram/ milicatodorovicofficial

jasna

Oko nje sve "silikonjare", a nju prozivaju zbog malih grudi: Srpkinja na udaru kritika, žustro im odgovorila

Ona je stojički podnosila komentare da ima male grudi, a više puta je istakla da joj to uopšte ne smeta.

Objavljeno:

Pevačica Milica Todorović oduvek je važila za prirodnu lepoticu, a jedna je i od retkih koja nija pala u kandže estetskih zahvata.

Ona se trudi da neguje prirodan izgled, a to joj dobro polazi za rukom s obzirom da može stati rame uz rame sa ostalim "urađenim" koleginicama.

Milica je dugo vremena trpela komentare da ima male grudi, a više puta je istakla da joj to uopšte ne smeta.

- Ne kukam što imam male grudi, volim ih takve kakve su! Nemam potrebu da stavljam silikone. Kad samo pomislim da treba da mi seku grudi na mestu gde se nalaze žlezde i gde treba dete da dojim, želudac mi se okrene. Nemam snage za to - rekla je Milica i dodala:

1 / 8 Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

- Nisam protiv silikona u grudima. Ako neka žena zaista ima potrebu da poveća grudi i nije zadovoljna svojim izgledom, onda i treba to da uradi. Kažu mi: „Hajde, Milice, platićemo ti jedan silikon, a ti dodaj za drugi.“ Klavijaturista koji sa mnom radi godinama jednom mi je rekao: "Lele, bre, Milice, stavi nešto malo u te grudi da zaličiš na nešto." Smejem se tome - rekla je i dodaje da je uvek zadovoljna svojim izgledom, čak i kada ima višak kilograma:

- Nikada nisam padala u depresiju zbog kilaže. Kad preteram sa jelom samo smanjim obroke i to je to! – Ja se trudim da balansiram,a li sam malo više na Stojinoj strani po pitanju dijeta, ja je razumem. Kada sam nervozna i neko mi da salatu da pojedem mogla bih da ga zadavim -izjavila je nedavno za Grand.

03:06

Milica Todorović Intervju

(Espreso/blic/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.