"Obmanjivao me je 10 godina" Voditelja bivša supruga tužila, pa iznela šok detalje posle razvoda!
Voditelj Slavko Beleslin, Foto: Damir Dervišagić

saznajte

"Obmanjivao me je 10 godina" Voditelja bivša supruga tužila, pa iznela šok detalje posle razvoda!

Iva Šiđanin je 2020. godine po izlasku iz suda nakon jednog ročišta navela da "njihov razvod nije bio lep kao što je predstavljeno u medijima".

Objavljeno:

Voditelj Slavko Beleslin u novembru prošle godine oženio se sa atraktivnom plavušom Miljanom nakon što se razveo od Ive Šiđanin.

Njih razvod bio je pun bura, a Slavka je bivša supruga čak i tužila jer je nije potpisao kao koautora emisije "Šta bi posle? (Flešbek)", za koju tvrdi da su je zajedno pripremali pet godina.

Iva Šiđanin je 2020. godine po izlasku iz suda nakon jednog ročišta navela da "njihov razvod nije bio lep kao što je predstavljeno u medijima".

"Obmanjivana sam 10 godina"

Iako se pre ovoga na temu razvoda i odnosa sa Slavkom nije oglašavala u medijima, ona je tad obrazložila na šta je mislila.

- Recimo da sam bila obmanjivana čitavih deset godina i to su neke stvari preko kojih se ne prelazi. Posle svega toga ne možete s nekim ostati u dobrim odnosima, a ne prijateljskim. Celu tu priču oko njega i našeg braka definisala bih tom rečenicom. To nije čovek s kojim jedna žena može da ostane u braku, a kad je reč o ovom projektu, na kom smo zajedno radili pet godina, nisam mogla da očekujem da on moj rad ne priznaje. To je sada jedino za šta se ja borim - rekla je Iva tom prilikom za "Kurir".

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Par je stavio tačku na brak 2018. godine posle šest godina braka.

- Kad sam se "ženio po novinama" red je da se u njima i razvedem. I da povučem sva moja pametovanja o braku, vezama i muško-ženskim odnosima. Očigledno nisam nikakav ekspert, a mislio sam da je za ceo život. Više ne postoje naši zajednički snovi i planovi, ali i dalje mislim da je Iva predivna žena - rekao je Slavko svojevremeno.

Druga svadba

Podsetimo, Slavko je po drugi put stao na ludi kamen, a tada mu je kuma bila koleginica, voditeljka Marija Kilibarda.

- Bilo je jako zanimljivo, dinamično i vrlo eksplozivno! Sve se nekako desilo na brzinu, nije bilo velikih planova i tako dalje, već je bilo venčanje iz srca napravljeno. Jedna relativno intimnija proslava, da je svaka osoba tu u jednom trenutku bila zlatna karika u našim sudbinama, tako da je bilo veoma emotivno - rekao je Beleslin tada za "24sedam".

Bonus video:

03:50

BILA JE U VENČANICI, TRUDNA, ALI JE PROSLAVILA RAZVOD BRAKA! Jelena šokirala pričom: Žurka je zvala Trauma evo kako je izgledala

(Espreso/blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.