Kako danas izgleda Neda iz serije "Greh njene majke": Otišla u Ameriku, pa počela da zaboravlja maternji jezik
Foto: Printscreen/youtube/RTS Program Sales - Zvanični kanal

pogledajte

Kako danas izgleda Neda iz serije "Greh njene majke": Otišla u Ameriku, pa počela da zaboravlja maternji jezik

Naime, na društvenoj mreži "Iks", osvanuo je intervju u kome glumica ima potpuno drugačiji izgovor maternjeg jezika

Objavljeno:

Glumica Ivana Jovanović, koja se proslavila u seriji "Greh njene majke" kao Neda, započela je nov život u Americi pre desetak godina, a sada je iznenadila sve svojim novim akcentom i govorom.

Naime, na društvenoj mreži "Iks", osvanuo je intervju u kome glumica ima potpuno drugačiji izgovor maternjeg jezika, a neke reči je navodno i zaboravila.

Sve je naročito iznenadilo kako izgovara u nekim momentima glasove "r" pa čak i "t", te sada zvuči kao da je više od pola života provela "preko Bare" ne pomišljajući na naš jezik.

Ivana Jovanović
foto: Printscreen/youtube/RTS Prikazuje

- Počela sam da radim u restoranima. U Americi ne moraš da završiš fakultet ili imaš nekakav sertifikat, treniraju te za sve. Ako imaš tu sposobnost da si dobar u komunikaciji i prodaji sve te nauče veoma brzo. Od menadžera sam postala somalijer, pa sam radila privatne događaje za Sofiju Loren, za Ilona Maska... Baš je bilo zanimljivo - rekla je Ivana za "Blic" naglašavajući pojedine glasove i otkrila da je ubrzo poželela promenu pa se preselila u Ajdaho:

Izazvala je polemiku na društvenim mrežama da li je zaista mogla da zaboravi jezik za deset godina ili je u pitanju nešto drugo.

"Ne mogu sebe da zamislim da zaboravim maternji jezik", "Pa čuješ se valjda jednom nedeljno sa majkom, bratom, rodbinom, prijateljima", "Žena koja je otišla u odraslom periodu, zaista ne", "Pokondirena tikva, znam ljude koji decenijama žive u inostranstvu niko nije zaboravio maternji, štaviše i deca pričaju maternji jezik bez akcenta", "Folirantkinja iskompleksirana" - samo su neki od brojnih komentara na pomenutoj društveno mreži.

Ivana Jovanović
foto: Printscreen/youtube/RTS Prikazuje

Podsetimo, Ivana se sa sinom Viktorom najpre odselila u Los Anđeles i tamo počela novi život. Radila je kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktorka joge.

- Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam dvadesetak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše - pričala je Ivana svojevremeno za „Gloriju".

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espeso/24sedam/Olga Tomić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.