Tada se odvila drama, maloletnu ćerku mu pratio manijak: Predrag Damnjanović otkrio detalje koje Srbija nije znala
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

rekao je sledeće

Tada se odvila drama, maloletnu ćerku mu pratio manijak: Predrag Damnjanović otkrio detalje koje Srbija nije znala

On je sada progovorio i otkrio detalje drame kroz koju su nedavno, prošli on i njegova porodica

Objavljeno:

Glumac Predrag Damnjanović nedavno je otkrio kako je cela njegova porodica prošla kroz užasnu situaciju kada je njenu ćerku manijak presreo i počeo da prati na ulici.

On je sada progovorio i otkrio detalje drame kroz koju su nedavno, prošli on i njegova porodica.

- Od policije nisam dobio informacije, oni rade koliko mogu. Jedna je kamera u našoj ulici i na toj kameri se vidi ćerka koja užurbano hoda i telefonira jer je zvala prvo suprugu, pa mene. Dobili smo informaciju od njenih drugarica kada je ona nastavila uz ulicu da ide on je nastavio da je prati, a sa druge strane naselje nemaju kamere. Nemamo još uvek neke informacije, dobijali smo neke fotografije od prijatelja da li je u pitanju neka osoba, ali nije bila i nema pomaka - kaže on za “Blic“ i dodaje:

Predrag Damnjanović
foto: Instagram/damnjanovski_

- Ono što mene najviše boli u celoj priči je zato što kada se dese tako neke stvari manje ili veće mi dobijemo odgovor od državnih institucija da oni ne mogu da reaguju i žao mi je što mora da se desi nešto tragično da bi neko mogao da reaguje. Čuo sam od prijatelja da na Rakovici postoji čovek koji radi slične stvari i da ga često privode, ali nemaju osnova da ga procesuiraju i oni ga puste i taj čovek ne može da se popravi i radi iste stvari. Nije mi jasno kad kažu nemaju osnova da ga privedu, jer ovaj slučaj koji se desio nama i čujemo na svakom koraku da se dešava tu bi moralo da se poradi na zakona da imamo osnova da reagujemo šta god da se uradi pa makar i verbalni napad i nasilje na ulici. To nije nešto u redu, nju nije napao drugar iz odeljenja, već nepoznati i stariji čovek i sam prilazak nije dobar u startu, to nije dobro i nije normalno. Takvu osobu bih automatski priveo, ne mora u zatvor, ali u psihijatrijsku ustanovu i da se nađe psihijatar i na osnovu dijagnoze da se vidi šta će dalje i da se kaže koju dijagnozu ima kako bi bio pod nekim ograničenjima, jer će ponovo isto uraditi- otkriva Peđa i dodaje šta je najbitnije da se radi kada neko prođe kroz istu situaciju.

- Ona je sada dobro i sve je prošlo. Mi moramo da ih učimo da svuda idu u grupi, da ne može sama da ide u svom naselju i to je jako glupo što mi moramo da učimo decu da ne može da ode sama. Način života mora da postane da idu svuda u grupi.

Glumac je imao priliku da podeli kadar sa ćerkom, a serija bi trebala uskoro da počne sa emitovanjem.

-Tokom leta sam snimao jedan sitkom i moja kuma Marija Veljković i njen partner Rastko su glavne uloge, a njihovu decu igraju Marijin sin Đurađ i moja ćerka starija je dobila ulogu na kastingu i mislim da su nam takve porodične serije potrebne pored svih ovih forsiranja narkomanije, devedesetih i ratova - započinje Peđa i dodaje da je ponosan na ulogu svoje ćerke.

- Lepo se snašla i nju interesuje ovaj posao i nije joj nepoznato. Njih četvoro nose seriju i po dvanaest sati su bili na setu i dobro je podnela i bila je vrlo profesionalna i nadam se da će se to videti. Nekada su nam se preklapali snimajući dani pa sam sa strane gledao i u nekim scenama smo bili zajedno bio sam izuzetno ponosan.

Predrag Damnjanović
foto: Printscreen Instagram/damnjanovski_

Trenutke kada su podelili kadar neće zaboraviti, ali suze je uspeo da suzdrži.

- Nisam bio emitovan, uhvate me prisilne misli poput “ti si ćerki ovo“ i ostalo. Trudio sam se da napravim otklon i nismo se ni našalili, ništa privatno i kad je prošlo par dana, sabrale su mi se misli i rekao sam joj i loše i dobre stvari koje nosi sa sobom kada je gluma u pitanju. Umem jako da je kritikujem i odmah joj kažem, ali želim da shvati da ovaj posao nije samo nešto lepo i ima dosta ružnih stvari i neobičnih ljudi, nisu svi prijatelji i nije sve sjajno. Na svakom ćošku može da se naleti na neke neprijatne stvari, pa sam želeo da se osveti kako bi shvatila, pa ako i dalje želi da se bavi ovim poslom, ja sam njoj sve rekao. Racionalnija je od mene i mnogo bolje može ljude da proceni – rekao je glumac i otkrio da iako mu je ćerka imali su veoma otvoren odnos i nije krio ništa od nje.

- Imenovao sam joj neobične ljude nisam nikad uvijao u celofan. Nije mi cilj bio nikada da joj kažem bravo, fenomenalno jer je glupo i tad sam govorio ovo ne valja. Sve sam joj objašnjavao kako da iznese. Ni sad nemam problem da joj kažem kada nešto ne valja. Možda sam joj više draži na sceni jer se tamo šalim, a privatno dosadnog tatu poznaje.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Telegraf/N.L./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.