Svi detalji o moćniku Ene Popov: Kiti je luksuzom, a malo ko zna kakav je u četiri zida, isplivala sva istina
Ena Popov sa mužem i ćerkama, Foto: Printscreen/Instagram/enapopov

otkrila

Svi detalji o moćniku Ene Popov: Kiti je luksuzom, a malo ko zna kakav je u četiri zida, isplivala sva istina

Par je ovo leto bio na luksuznom putovanju na Maldivima, a voditeljka kaže da je zbog lepog užitka dobila čak 8 kilograma.

Objavljeno:

Ena Popov u braku je sa poznatim biznismenom Nenadom Čankom sa kojim ima dve ćerkice, a on ne štedi kada je u pitanju njegova lepša polovina.

Njih dvoje putuju na luksuzne destinacije i uživaju jedno pored drugog, a sada je Ena i progovorila o porodičnom životu.

- Supruga i mamu pitam za savete u životu. Suprug ume da me prizemlji, a mama je i dalje tu negde za te neke privatne međuljudske stvari. Zna i da me iznervira, mislim da nije u pravu, ali na kraju se ispostavi da je uvek u pravu - rekla je Ena, pa dodala da je ona u svojoj porodici loš policajac.

- Ja sam u kuću koja je loš policajac, tata je dobar, ali moramo da vaspitamo ćerke da budu dobri ljudi, kad porastu da budu kvalitetne osobe. Ja sam ta ruka koja i miluje i mazi i konstantno ih grlim, ljubim i volim, ali umem da pokažem i svoju tvrđu stranu.

Ugojila sam 8 kilograma na Maldivima

1 / 7 Foto: instagram/Enapopov

Par je ovo leto bio na luksuznom putovanju na Maldivima, a voditeljka kaže da je zbog lepog užitka dobila čak 8 kilograma.

- Na Maldivima je bilo prelepo. Ovo je bilo jedno od najlepših leta i najboljih godišnjih odmora. Bilo je dosta putovanja, onih kojima smo se radovali i onih kojima nismo. Toliko sam uživala da sam posle ovog leta imala 8 kilograma više - istakla je Ena Popov za "Blic".

Inače, po dolasku u Novi Sad, Ena se vratila svakodnevnim obavezama, ali i koristila svaku priliku za uživanje, posebno kraj bazena koji se nalazi u njenom dvorištu.

U jednoj od njenih objava smo imali prilike da vidimo vrele kadrove iz bazena u crnom bikiniju.

Ena Popov u bazenu
Ena Popov u bazenufoto: instagram/enapopov

Poznato je i da Ena Popov danas ima jednu od najluksuznijih kuća u Novom Sadu.

01:52

ENA POPOV OTKRILA SVE O MUŽU: Bavi se poljoprivredom, STARIJI JE OD NJE! Potom šokirala: Zbog OVOGA sam obrisala sve sa Instagrama

(Espreso/blic/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.