O Viktoru Saviću govori ceo Beograd, glumac izgleda kao milion: Nije bio sam, sa njim je bila ova lepotica
Viktor Savić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

porodica

O Viktoru Saviću govori ceo Beograd, glumac izgleda kao milion: Nije bio sam, sa njim je bila ova lepotica

Svečano otvaranje počelo je nastupom rep grupe THC koja je izvela pesmu "Megdan"

Objavljeno:

U Sava centru večeras je premijerno prikazan film "Megdan: Između vode i vatre", kao prvi u obnovljenoj Plavoj dvorani. Reč je o ostvarenju producenta i scenariste Alekse Balaševića koje je nagrađeno na nekoliko festivala u zemlji i Evropi.

Svečano otvaranje počelo je nastupom rep grupe THC koja je izvela pesmu "Megdan", nakon čega su svi koji stoje iza ovog umetničkog ostvarenje do crvenog tepiha došli kroz ring u koji su prethodno bili pozvani kao na bokserskom meču.

Glavnu uloga poverena je Viktoru Saviću, koji je došao u društvu svoje partnerke Nine Seničar.

Viktor Savić, Nina Seničar
foto: Nemanja Nikolić

"Svaki dečak mašta da igra u ovakvom filmu. Kao klinac sam odrastao na borilačkim filmovima poput "Najbolji od najboljih" ili "Krvavi sport", rekao je glumac.

Nina nije jedina koja je došla da pruži podršku glumcu. U prvim redovima sale mesto je zauzeo i njegov otac Jovan Savić, koji je svojevremeno i glumio tatu svom sinu u seriji "12 reči".

Jovan Lole Savić je inače, muzičar, pevač, bluzer i jedan od osnivača benda "Zona B", dok je u svet glume uplovio sa 62 godine.

Jovan Savić
foto: Nemanja Nikolić

"Pre tačno tri godine gostovao sam s nekoliko muzičara u Jutarnjem programu RTS-a povodom projekta "Stari rok majstori. Sećam se, bila je subota, rano jutro, mi smo najavljivali poslednji od tri koncerta koji je trebalo da se održi u "Zvezdara teatru". Nakon mesec i po dana, dolazi Viktor kod mene i kaže mi kako mu je reditelj Balša Đogo pokazao mobilni telefon na kojem je bila moja slika. Ja u čudu. Ne shvatam o čemu se radi, a sin mi kaže da Balša sprema neku krimi-seriju, za koju ima scenario u kojem ima dva razrađena lika. Ženski, koji je namenio Jeleni Đokić, i muški, koji bi želeo da glumim - ja! Video me je kada sam gostovao na RTS-u i odlučio da lik Bogdana Stanića Skocija poveri naturščiku," rekao je ranije godine Savić u intervjuu za "Politiku".

Osim pomenute serije, domaća publika je starijeg Savića gledala u seriji "Senke nad Balkanom", "Pet", "Žigosani u reketu" i "Urgentni centar".

Bonus video:

00:55

Premijera filma Megdan 1

(Espreso/Kurir/J.M./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.