Tea zapalila Balkan, prestonica sinoć bila na nogama zbog nje: A ova žena rešila da baš uz nju slavi ovaj važan dan
Tea Tairović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

mačka

Tea zapalila Balkan, prestonica sinoć bila na nogama zbog nje: A ova žena rešila da baš uz nju slavi ovaj važan dan

Mnoge kolege podržale su Tairovićevu

Objavljeno:

"Bakšiš", "Da si najbolji u krevetu", "Na jednu noć" pesme su koje su zatresle na početku drugog koncerta Tee Tairović, na kom ima još veću podršku kolega koje su se sjatile da je podrže.

Aleksandra Prijović juče jeproslavila danas 29. rođendan, a na koncert koleginice stigla je ruku pod ruku sa Milicom Todorović u dobrom raspoloženju. Naravno, pevačica je bila i u društvu svog supruga Filipa Živojinovića.

- Slušale smo neke "dvojke" u kolima dok smo dolazile. Večeras slavim rođendan uz Teu! Nismo planirale posle neki after parti, al' to se nikad ne zna... (smeh). Mnogo sam srećna zbog Tee, to je jako velika stvar - rekla je Prijovićeva pred koncert.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Tea je, zatim, pozdravila publiku, zahvalivši se na dupke punoj hali, a zatim otkrila utiske od prethodne večeri.

- Dobro veče Beograde. Sve vas puno volim i ljubim, drago mi je da se družimo po drugi put u glavnom gradu. Poljubac za tribine, parter i lože...Ostavili ste me bez reči, a mene je baš teško ostaviti bez reči. Da li ovde ima ljudi koji su bili i sinoć? Oh, ima vas. Vi već dobro znate koreografiju koja sledi - rekla je ona, a na njenom drugom koncertu, gošće su bile Ivana Krunić i Barbara Bobak.

Tea Tairović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Osim njih, sinoć su uz Tairovićevu Radiša Trajković Đani, Andreana Čekić, Jellena, Jelena Kostov, Husa Bit Strit i drugi, a na koncert je doveo devojku i Viktor Živojinović.

Bonus video:

01:10

Koncert Tea Tairović

(Espreso/24sedam/N.M./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.