"U policiji je sve navedeno, ko je priveden" Nakon snimka koji je uzdrmao zemlju oglasio se i on, važno saopštenje
Emir Habibović, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

bio je jasan

"U policiji je sve navedeno, ko je priveden" Nakon snimka koji je uzdrmao zemlju oglasio se i on, važno saopštenje

Danas se pojavila vest da je Emirov kolega uhapšen

Objavljeno:

U medijima je osvanula vest da je Đovani Bajramović uhapšen zbog droge, a ubrzo nakon toga pojavio se i snimak na kojem njegov kolega Emir Habibović govori kako je on "prevarant i narkoman".

Sada se povodom čitave situacije oglasio Emir koji se našao na tom video-zapisu. On je putem mreža objavio sledeću poruku.

- Ne razumem kome je ovo prioritet. Svi mi grešimo u životu i moramo da praštamo. Ovo je snimak iz davnih dana, sve što piše da je bilo u zatvoru, kaucije i tako dalje su apsolutna laž. Nemojte mene da mešate u ovo, nerado se javljam zbog ovakvih gluposti - rekao je Emir.

Pevač se oglasio za medije i otkrio vađne detalje
Pevač se oglasio za medije i otkrio vađne detaljefoto: Printscreen Instagram/emirhabibovicofficial

- U policiji je sve navedeno, ko je priveden, a ko ne. To je bilo odavno i rešeno je na jedan lep način - rekao je Emir na Instagram profilu, što je Đovani poručio za 24sedam.

U medijima je osvanula vest da je Đovani Bajramović uhapšen zbog droge, on je objasnio da se sve desilo pre mnogo godina
U medijima je osvanula vest da je Đovani Bajramović uhapšen zbog droge, on je objasnio da se sve desilo pre mnogo godinafoto: Antonio Ahel/ATAImages.

- To nije tačno... Ja nisam više u toj priči. To je bilo pre 20 godina kada sam ja bio u problemima. To se sve rešilo, a Emir i ja smo najbolji drugovi, radimo zajedno non-stop. Evo, sutra letimo za Berlin. Sad je neko našao taj snimak, pa su pisali kao da sam sad hapšen - kaže "kralj bakšiša" i ponavlja da sada nema veze sa drogom - rekao je Đovani za 24sedam.

Bonus video:

00:30

Emir Habibović peva pesmu Šabana Šaulića

(Espreso/24sedam/Kristina Lučković/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.