On je otac deteta Miljane Kulić? Njegova bivša žena ga javno raskrinkala, iznela strašne tvrdnje
Miljana Kulić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

šok

On je otac deteta Miljane Kulić? Njegova bivša žena ga javno raskrinkala, iznela strašne tvrdnje

Tokom emisije "Pretres nedelje," Jelena Ilić eks Marinković je pred svima otkrila da joj je njen bivši muž Ivan slao poruke u kojima se navodi da Miljani kasni ciklus.

Objavljeno:

Vest da je Miljana Kulić ponovo trudna obišla je sve portale, a iako ona tvrdi da je otac Lazar Čolić Zola, postoje navodi da se ipak radi o nekom drugom.

Tokom emisije "Pretres nedelje," Jelena Ilić eks Marinković je pred svima otkrila da joj je njen bivši muž Ivan slao poruke u kojima se navodi da Miljani kasni ciklus.

- On je slao poruke da Miljani kasni menstruacija i da ko zna šta se dešava. Kad sam pre tri večeri ovde rekla da sam dobila informaciju da Marija insistira da imaju zajedničko dete, u poruci je pisalo ,citiram: "ako mi bude opet kasnilo bićeš ponovo tata." Evo Izabela nađi poruku gde mi je prosledio Miljanine poruke. Tako da je on potencijalni roditelji drugog deteta - rekla je Jelena.

Jelena Marinković
Jelena Marinkovićfoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Poruka koju sam poslao Jeleni je ova koju je ona rekla, s obzirom na to da sam imao odnose sa jednom osobom, ja sam skrinšotovao tu poruku od jedne osobe i stavio Miljanino ime, slobodno može to da se proveri u mom telefonu - rekao je Ivan.

- Milane mogu da ti se zakunem da ga nisam takla ni jednom, niti smo imali bilo kakve odnose, ja ga zaista ne gledam na takav način. Sad treba Zola da sumnja da je njegovo dete - rekla je Miljana.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Podsetimo, Ivan je boravio kod porodice Kulić u Nišu nekoliko dana pre početka "Elite 8," što je dodatno podgrejalo sumnje da je on otac.

Kako je ispričao, Miljana i on su se odlično slagali i nije bilo nikakvih svađa i nesuglasica, iako su svi bili ubeđeni da će biti suprotno.

- Ivane, šta se desilo između tebe i Miljane i kako ste stupili u kontakt? - pitala je voditeljka u emisiji "Narod pita".

- Nakon izlaska iz rijaltija poželeo sam da čujem Željka, uspostavio sam kontakt sa njima, trebalo je on da dođe kod mene, međutim sam ja na kraju otišao kod njih, sve je super kao da se nismo ni rastajali. Fenomenalno mi je bilo u Nišu, super sam sa svima iz porodice, niko se nije svađao. Tih 5-6 dana sam stvarno imao dobar uticaj na Miljanu, ona je super i odlično se ponaša. Namerno smo stavili flašu piva na sto kako bi malo hejtere razdrmali - rekao je Ivan.

00:01

Ivan Marinković čuva Anđelino kuče

(Espreso/blic/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.