Rekao mi je da se ubijem! Slavna manekenka godinama trpi pretnje: Svakodnevno je teroriše jedan poznati doktor
Ivana Stanković, Foto: Printscreen

STRAŠNO

Rekao mi je da se ubijem! Slavna manekenka godinama trpi pretnje: Svakodnevno je teroriše jedan poznati doktor

Poslednjih godina Ivana se povukla iz javnosti i o njenom privatnom životu ne zna se mnogo

Objavljeno:

Ivana Stanković jedna je od naših najuspešnijih manekenki svih vremena. Tokom duge i bogate karijere sarađivala je sa najpoznatijim modnim kućama i dizajnerima, kao što su Dona Karan, Versaće, Roberto Kavali, Kelvin Klajn, Guči, Armani.

Modnim pistama šetala je zajedno sa top-modelima Naomi Kembel, Kejt Mos, Sindi Kraford, Kristi Tarlington, Lindom Evanđelistom.

Posle povlačenja iz sveta mode, Ivana Stanković napisala je dve knjige u kojima je opisala svoj nesvakidašnji životni put, a činjenica je da je obišla planetu i upoznala brojne svetske zvezde.

Poslednjih godina Ivana se povukla iz javnosti i o njenom privatnom životu ne zna se mnogo.

Međutim, manekenka se nedavno oglasila na Instagramu, gde je iznela problem sa kojim se već duže vreme suočava, bez mogućnosti da ga reši.

- Kakve veze ima čovek na slikama sa ovom užasavajućom rupom na mom plafonu – zapitala se na početku posta, u kojem je podelila fotografije nastale u njenom stanu, ali i prvog komšije koji je uzrokovao štetu.

Ivana Stanković
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Kako je navela, reč je o ocu dve devojčice od 12 i 9 godina.

- One već tr igodine svojim skakanjem po sobi, verovatno i sa kreveta, terorišu mene i moju porodicu. I što je najstrašnije, otac je ugledni psiholog, pedagog, čovek koji je diplomirao sa svim desetkama. Strašno.

Ivana Stanković je istakla da teror traje već tri godine, da postoji dokumentacija o pretrpljenom stresu, da su zvali komunalnu policiju...

- Čovek je psiholog, on je “ugledna” ličnost, koju sam zbog nedoličnih poruka na Instagramu morala na kraju i da blokiram. Pred mojom majkom je rekao da treba da skočim sa mosta i ubijem se – napisala je Ivana, dodajući da je dugo izbegavala da o tome obavesti medije.

- Ni sada ne želim to, samo se pitam: kako neko ovakav, bahat, prost, čovek koji ni svoju decu ne može da vaspita, bude pedagog. Devojčice i nisu toliko krive. Njima se dozvoljava da skaču, ruše, u bilo koje doba. Sve dok nam valjda plafon ne otpadne.

Na kraju javnog obraćanja Ivana Stanković je poručila da njoj i njenoj porodici verovatno ne ostaje ništa drugo nego da se godinama tuži sa komšijom.

Bonus video:

01:49

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

(Espreso/kurir/hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.