AFERA U GRUPI HURRICANE! ESPRESO SAZNAJE: Zašto je obrisan spot za pesmu Favorito?
Foto: © ATA Images

DA LI JE MOGUĆE?

AFERA U GRUPI HURRICANE! ESPRESO SAZNAJE: Zašto je obrisan spot za pesmu Favorito?

Espreso je nezvanično saznao detalje u vezi ove afere

Objavljeno: 16:45h

Mnoge fanove je šokiralo da je spot za pesmu "Favorito" uklonjen sa "YouTube"-a. Ovaj spot je imao skoro 100 miliona pregleda i jedan je od najgledanijih domaćih spotova.

I danima se na društvenim mrežama spekulisalo zašto je ovaj spot obrisan, međutim, Espreso je nezvanično saznao detalje u vezi ove afere koja je uzdrmala fanove.

Spot za pesmu 'Favorito' uklonjen sa 'YouTube'-a.
Spot za pesmu "Favorito" uklonjen sa "YouTube"-a.foto: Damir Dervišagić

- Ugovor sa autorom ove pesme Darkom Dimitrovim je bio takav da je posle pet godina on vlasnik svih prava nad pesmom. Tako da producenti grupe "Hurricane" više nemaju nikakvu zaradu od tog spota, već samo autor pesme. On sada ima pravo da objavljuje pesmu, ali spot nema pravo, jer prava na spot i dalje ima produkcija grupe "Hurricane" - saznaje Espreso od izvora koji je upućen u celu ovu spornu situaciju.

Hurricane
foto: Profimedia

Podsetimo da su mnogi pomislili da je spot obrisan jer je produkcija grupe "Hurricane", u kojoj su već izvesno vreme tri nove članice, zapravo sveti bivšim članicama ove grupe - Sanji Vućić, Ivani Nikolić i Kseniji Knežević, ali to nije tako.

Podsetimo da su drugi spotovi sa starom postavom grupe i dalje na "YouTube"-u.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

16:20

POPODNEVNI DNEVNIK 14.09.2024

(Espreso/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.