STRAŠNO! Sin Marije Veljković doživeo pravi horor, a niko nije reagovao, gde li će vam duša?
Marija Veljković, Foto: RTS printscreen

strašno

STRAŠNO! Sin Marije Veljković doživeo pravi horor, a niko nije reagovao, gde li će vam duša?

Ona se odmah oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Objavljeno:

Poznato lice Slagalice Marija Veljković ima troje dece, ali jedno neprijatno iskustvo nateralo ju je da se oglasi na društvenim mrežama.

Naime, njen sin doživeo je vršnjačko nasilje, kada je kao deo projekta u kom su u snimanje uključena deca, ismevan udaran i čupan.

Ona se odmah oglasila na društvenoj mreži Instagram.

- Da li biste ćutali na vršnjačko nasilje? Ja ne mogu. Moj sin je poveren ljudima koji su garantovali da će sve biti u redu. A doživeo je nasilje 2 puta u toku prvog snimajućeg dana. Kao odgovor na moju prijavu nasilja, produkcija ga je izbacila iz projekta. Kao ženi iz ovog posla, tolerancija i čak i nagrađivanje vršnjačkog nasilja, naročito posle svega što nas je zadesilo je nedopustiva - napisala je ona, pa dodala:

1 / 5 Foto: A. K./ATAImages

- Kao majka, razmišljam - Da li sam ja dete rodila da ga neko čupa, ismeva, i udara u glavu. Nisam! S te strane, hvala produkciji koja je moje dete isključila iz projekta. Jer moj sin nije džak za udaranje. Nek ide na vašu savest, moral i profesionalnost. Toliko.

01:01

KAKO NIKADA NIJE ČUO IZRAZ OD SILVANE DO NIRVANE Voditeljka u neverici jer POZNATI reper nije znao ko je Silvana Armenulić

(Espreso/kurir/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.