Zorica Marković izbacila poznatu pevačicu iz kafane? Nastao skandal neviđenih razmera, ona se odmah oglasila
Zorica Marković, Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

skandal

Zorica Marković izbacila poznatu pevačicu iz kafane? Nastao skandal neviđenih razmera, ona se odmah oglasila

Kružile su glasine da je pevačica izbačena iz kafane Zorice Markovi. a na šta je Zoka odmah odgovorila.

Objavljeno:

Otkako je počeo rijaliti Elita 8, isplivavaju mnoge skandalozne informacije o učesnicima i njihovim životim.

Jedna od tih jeste vezana za novu ulčesnicu i pevačicu Mateu Stanković.

Naime, kružile su glasine da je pevačica izbačena iz kafane Zorice Markovi. a na šta je Zoka odmah odgovorila.

- Sinoć je u "Eliti" Ivana Šopić najavila tekst gde se spominjem ja od nekih bivših učesnika koji su gostovali na Red televiziji i rekli da su navodno čuli da je Matea učesnica "Elite 8" isterana iz moje kafane. To je čista laž i glupost, devojka je bila par puta kao gost, pa je posle bila najavljena. To je bilo posle Nove godine. Ona je svoj nastup uradila dobro i profesionalno, na obostrano zadovoljstvo. Tad smo se videle, ona je otišla i radila svoj posao kao i sve mlada devojke koje su gostovale po mojim restoranima nikakav problem nije bio - govorila je Zorica, pa dodala:

Matea Stanković
foto: Printscreen/ YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

- Zamolila bih te koji pričaju te gluposti i laži da pestanu, jer ne želim da se na taj način i u tom momentu bruka posao koji sam to radila pošteno i dobro, i moje ime jer da se tako desilo prva bih rekla. Ne treba niko da laže za gluposti, bilo ko da je u pitanju, jako je ružno takve stvari izgovoriti, da se neko isterao iz objekta u kom sam i ja radila i kolege, velika imena. Niko nikad nije bio izbačen ni od gostiju, a pogotovo moje kolege za 15 godina kojim sam se bavila ugostiteljstvom. Nema razloga da se laže o meni, objektu gde sam radila i devojci koja je imala nastup i gde se sve završilo kako treba - rekla je Zorica Marković.

Otkrila da li ulazi u Elitu 8

1 / 4 Foto: RED TV printscreen

- Navalio narod na mene kao smrt na babu! Moram da priznam, jesu me zvali, hvala im i što su me zvali, ali i što su me razumenli da zbog obaveza ne mogu u rijaliti. Možda nekad uskočim ako im trebam, ali vidim da su okupili opasnu ekipu. Bilo bi dobro da ulazim da ih kontrolišem na "Farmi", kao što Goca radi u "Eliti", moraću da im predložim to, ali ne sumnjam da će oni meni već naći neku ulogu - rekla je Zorica za Informer, a da li će biti neka vrsta voditelja, ostaje nam da vidimo narednih dana.

01:35

GUSKO! GUGUTKICE TUŽI PLASTIČNOG HURURGA I NE PRIČAJ GLUPOSTI! Zorica Marković BRUTALNO odgovorila Goci Lazarević

(Espreso/blic/Pink/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.