Srbi sinoć nisu mogli da prestanu da gledaju u lepu Ljubicu: Šlic narodne poslanice raspametio sve, kakva dama
Ljubica Vraneš, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

DAMA PRE SVEGA

Srbi sinoć nisu mogli da prestanu da gledaju u lepu Ljubicu: Šlic narodne poslanice raspametio sve, kakva dama

Ljubica je izgledala kao da je došla iz Holivuda

Objavljeno: 12:49h

Ova uspešna žena je članica operskog ansambla Narodnog pozorišta u Beogradu, a bila je i u naslovnoj ulozi u operi "Karmen" na Velikoj sceni Narodnog pozorišta.

Sinoć je bila glavna tema "ogovaranja" na jednom gradskom dešavanju, a mnogi nisu mogli da odvoje pogled o njen.

Reč je o Ljubici Vraneš, operskoj pevačici i narodnoj poslanicu koju su Srbi zavoleli zbog uloge žirija u emisiji "Nikad nije kasno".

Danima se brujalo o njenom izgledu na finalnoj večeri "Nikad nije kasno", a sada je ponovo u centru pažnje, zbog svoje neverovatne prirodne lepote, ali i ukusa za modu.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubica Vraneš je nosila crnu dugu haljinu, izuzetno zanimljivog kroja koja joj odlično pristaje. Ona je odabrala srebrne sandale, kao i srebrni nakit, a tu je i skupocena Dior torbica.

Šminka je bila minimalna, a njena lepota je bila u fokusu večeri.

Ljubica je izgledala kao da je došla iz Holivuda. Duboki šlic je pokazao i njene izvajane noge, te verujemo da muškarcima nije bilo svejedno kada su videli ovu izuzetnu damu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

04:54

Bora je bio ogorčen na Balaševića! Prijatelj pokojnog pevača otkrio kako je nastao veliki hit: Preuveličavao je svoju ljubav

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.