Petar Strugar se javno obratio devojci glumici: "Desila se na današnji dan"
Petar Strugar i Nina Nešković, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

ljubav

Petar Strugar se javno obratio devojci glumici: "Desila se na današnji dan"

Veza između dvoje glumaca privukla je pažnju javnosti, posebno nakon što su se prvi put zajedno pojavili na dodeli "Zlatne antene"

Objavljeno:

Glumac Petar Strugar i njegova koleginica Nina Nešković potvrdili su da je ljubav koja je započela na pozorišnim daskama prerasla u ozbiljnu vezu. Strugar je na Instagramu objavio dirljivu čestitku za rođendan svoje drage, pokazujući da je njihova veza sve samo ne prolazna avantura.

Veza između dvoje glumaca privukla je pažnju javnosti, posebno nakon što su se prvi put zajedno pojavili na dodeli "Zlatne antene". Iako su retko viđeni u javnosti i na društvenim mrežama, Strugarova rođendanska objava pokazuje da je njihova ljubav jaka i stabilna.

Petar Strugar
foto: Instagram/p_strugar

Petar i Nina su se zbližili radeći na zajedničkoj predstavi, gde je između njih odmah planula iskra. Ipak, odlučili su da sačekaju pre nego što su svoju vezu učinili javnom.

Na premijeri predstave u kojoj oboje igraju, Petar je izjavio: "Znači mi podrška lepše polovine. Te stvari uvek znače. I ona i mnogi moji bliski ljudi su ovde. To mi je sve bitno." Ove reči potvrđuju da mu je prisustvo Nine i podrška bliskih osoba od velikog značaja.

S obzirom na to da su oboje uspešni u svojim karijerama i da imaju podršku jedno drugog, čini se da je njihova veza na čvrstim temeljima. Obožavaoci s nestrpljenjem očekuju nove zajedničke trenutke ovog glumačkog para.

Bonus video:

01:28

DRASTIČNO SMANJENJE ZALIHA KRVI, RASPOLAŽE SE JEDNOIPODNEVNIM REZERVAMA! Knežević: Ove dve krvne grupe su u najvećem deficitu

(Espreso/Blic/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.