Adaktar ne prestaje da šokira javnost: Svi su u čudu kada vide kakvog ljubimca šeta, da li je ovo moguće?
Adam Adaktar, Foto: RTV Pink printscreen

pogledajte

Adaktar ne prestaje da šokira javnost: Svi su u čudu kada vide kakvog ljubimca šeta, da li je ovo moguće?

Uvek je u centru pažnje, a ovim potezom dodatno je zaintrigirao sve

Objavljeno:

Adam Adaktar, vlasnik salona lepote i "Bog obrva", ponovo je u centru pažnje. Ovaj put, razlog za to nije samo njegova stručnost u estetskoj industriji, već i njegov neobičan ljubimac.

Na društvenim mrežama, Adaktar je podelio snimak u kojem se vidi kako mu ptica sedi na ramenu tokom vožnje.

On je sa svojim pratilacima podelio ovaj trenutak na Instagramu, što je izazvalo brojne reakcije i komentare. Njegovi pratioci su oduševljeni novim ljubimcem, dok su neki komentarisali kako ptica savršeno odgovara njegovom imidžu i stilu.

- Izašli smo malo u šetnju, al' me mrzi da hodam, pa pravimo krugove - rekao je Adam, dok se u pozadini čuo glas njegove supruge Anđele.

- Mislim da bi trebalo da se zove Aristotel, a Anđela želi - Pućpuruć. Mislim da će biti Aristotel! - objasnio je Adam.

Podsetimo, on i njegova nevenčana supruga nedavno su saznali da će postati roditelji po četvrti put:

- Trenutno mi se u životu dešavaju stvari kao za neki "Oskarom" nagrađivani film. Ima tu svega, ali valjda sam dobar čovek pa na kraju sve ovo imam. Sigurno neko želi da vidi i moju ranjivu, emotivnu stranu, izvolite, jedinstvena prilika, ipak delimo sve - napisao je Adam, pa nastavio:

- Druge priče vam pričam uskoro, a ova je došla tako neplanirano. Hvala ti, anđele, otkad sam te ugledao, videlo se da sa tom nije sve kao i sa drugima. Iskreno, bila si luda, a to kod mene samo radi. Četvrto dete za četiri godine, ne može to svako. Volim te... Znam, ti mene više.

Adam i Anđela su podelili snimak na kom se na početku on raspravlja sa njom da ne želi da se snima, ali na kraju ipak to uradi, a ona mu u kutijici poklonila test za trudnoću koji je bio pozitivan.

Bonus video:

01:17

DOŠAO NA RUTINSKI PREGLED BEZ TEGOBA, A U STOMAKU MU NAŠLI UBICU Dr Prica apeluje na OVU grupu stanovništva da se PREGLEDA!

(Espreso/24sedam/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.