"MOŽDA BIH BILA POPULARNIJA DA SAM SE MALO NAPUMPALA" Goca Lazarević šokirala javnost izjavom
Goca Lazarević, Foto: DRAGAN KADIĆ

pogledajte

"MOŽDA BIH BILA POPULARNIJA DA SAM SE MALO NAPUMPALA" Goca Lazarević šokirala javnost izjavom

Mene zovu naša Goca, ja pevam narodu koji možda i nema mnogo novca tako da sam insistirala da karte za koncert budu malo jeftinije kako bi mogli da dođu i penzioneri

Objavljeno:

Popularna pevačica narodne muzike, Goca Lazarević, u emisiji "Premijera - Vikend specijal" otkrila je planove za budućnost kada je njena muzička karijera u pitanju, te se dotakla stvari koje su joj najbitnije u njenom životu.

- Možda bih bila popularnija da sam se malo napumpala. Mene zovu naša Goca, ja pevam narodu koji možda i nema mnogo novca tako da sam insistirala da karte za koncert budu malo jeftinije kako bi mogli da dođu i penzioneri. Sve pozivam u Niš u Dom vojske na moj koncert koji će biti prelep događaj.

Goca Lazarević
foto: Printscreen Magazin In

Ona je otkrila da li za nečim žali što nije uradila.

- Svaki čovek bi mogao da napravi film od svog života, ja imam priliku da sam radila ono što sam volela, a takođe sam dobila i decu.

Podsetimo, Goca se nedavno našla u žiži javnosti nakon što su je žestoko isprozivale Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi nakon njene izjave da joj pored pesme "Vidovdan" rijaliti nije potreban.

Bonus video:

00:59

Obeležavanje dve godine od pogibije 4 mladića

(Espreso/Kurir/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.