Silovao ju je i zlostavljao pa uništio lice kiselinom: Jeziva priča voditeljke zbog koje ćete ostati zaleđeni
Voditeljka Kejti Pajper, Foto: Profimedia

užas

Silovao ju je i zlostavljao pa uništio lice kiselinom: Jeziva priča voditeljke zbog koje ćete ostati zaleđeni

Nakon 400 operacije voditeljka ponovo blista na tv ekranima

Objavljeno: 20:45h

Nekadašnja manekenka, Kejti Pajper, misica i voditeljka živela je svoje najlepše dane, osvajala srca pubilke koja ju je obožavala, dobijala unosne poslove, imala mnogo novca i ljubav.

A onda je posle kratke emotivne veze sa dečkom doživela pakao. Bilo je to davno, 2008. godine, a ceo svet pričao je o tragediji koja je zadesila lepu Kejti Pajper.

Njen tadašnji dečko Danijel Linč unajmio je profesionalca da joj priđe i saspe sumpornu kiselinu u lice. On je to bez mnogo razmišljanja za veliku novčanu nadoknadu i uradio.

Zvezda je pretrpela teške povrede i slepilo na jedno oko nakon čega je bila podvrgnua velikom broju operacija, kako bi povratila donekle svoj nekadašnji izgled.

Osim što ju je ozbiljno povredio i skoro ubio on ju je i silovao i zlostavljao.

Silovatelj Linč je osuđen na doživotni zatvor, a Pajper je uspela da obnovi svoj život.

Ali pre nego što su stvari krenule na bolje Pajper je bila prošla kroz užasan period, bolove, ogromne doze morfijuma da bi preživela svaki novi dan. Toliko joj je bilo u nekom momentu teško da je tražila od svoje majke Dajane da je ubije.

Prema pisanju Gardijana, Pajper je morala da nosi masku napravljenu od kože donatora 10 dana, pre nego što je mogla da ima operaciju „u kojoj je na njeno lice primenjena dermalna zamena Matriderm, kao podloga za transplantate sa celog tela. '.

Da bi je spasili od strašnog bola, lekari su je uveli u indukovanu komu na 12 dana. Posle beskrajnih nedelja u bolnici, Kejti je otpuštena i morala je da nosi plastičnu masku. Njena porodica je na kraju pronašla Pam Voren, ženu koja je zadobila teške opekotine u železničkoj katastrofi kasnih 90-ih, kako se ne bi osećala usamljeno.

- To je bio veliki podsticaj za celu porodicu - rekla je Dajana.

Stefan Silvestre, koji je bacio kiselinu na Pajperino lice, i dalje je u bekstvu nakon što je pobegao iz zemlje nakon što je pušten iz zatvora. Policija je 2022. godine pokrenula globalnu poteru za napadačem nakon što je pobegao iz zemlje - i još uvek nije pronađen.

Nakon godina plastične hirurgije, ublažavanja bolova i podizanja svesti o kampanji za druge žrtve - jasno je da Pajper i te kako napreduje. Danas je veoma uspešna poslovna žena, koja je sreću pronašla pored građevinca Ričarda Džejmsa Satona s kojim je dobila dve ćerke.

Par je zajedno od 2013. nakon što ih je spojio zajednički prijatelj, a venčali su se u novembru 2015. godine.

Pajper danas živi život punim plućima i ona je živ dokaza da se sve nedaće mogu prevazići, jer se kao Feniks digla iz pepela i poletela u život, uspeh i ljubav.

Bonus video:

04:37

Doktori dijagnozu daju preko društvenih mreža?! Stručnjaci uputili apel: Ljudi beže od dijagnoze i lekara!

(Espreso/Glossy/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.