Ovo je ćerka Milene Vasić čijoj lepoti se svi dive: Stala rame uz rame sa mamom i očuhom na crvenom tepihu
Milena Vasić i Jug Radivojević, Foto: R.Z./ATAImages

predivna

Ovo je ćerka Milene Vasić čijoj lepoti se svi dive: Stala rame uz rame sa mamom i očuhom na crvenom tepihu

Ćerka Milene Vasić nestvarno je lepa, ovo je Lana

Objavljeno: 18:17h

Crveni tepih ispred beogradskog Sava centra sinoć je sijao punim sjajem, a njime su prodefilovala brojna značajna imena iz javnog života.

Među pevačima, glumcima, političarima i ostalim važnim ličnostima, jedna od najslikanijih zvanica bila je ćerka Milene Vasić, Lana Ražnatović.

Prelepa devojka na svečanom događaju blistala je u društvu majke i očuha Juga Radivojevića. Lana je za ovu priliku odabrala nežnu haljinu boje šampanjca sa šarmantnim naboriama na boku.

Svojom elegantnom pojavom i nesvakidašnjom lepotom ćerka Milene Vasić uspela je da zaseni slavnu majku prikupivši brojne poglede i mnoštvo komplimenata.

Milena Vasić, Jug Radivojevic, Lana Ražnatović
foto: F.S./ATAImages

Lana je izgledala očaravajuće sa jednostavnom frizurom ii diskretnom šminkom koja je isticala njenu prirodnu lepotu i prodorno plave oči.

Podsetimo, Lana je Milenina ćerka iz prvog braka, u kojem je dobila i sina Nikolu, dok je u braku sa Jugom Radivojevićem dobila sina Lava.

Inače, devetnaestogodišnju Lanu nemamo često prilike da vidimo u javnosti, ali s vremena na vreme pojavi se sa mamom na nekom prestoničkom događaju kada nikoga ne ostavi ravnodušnim.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Gloria/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.