Ljudi, lice će joj eksplodirati: Bivša Marka Jarića ubrizgala u sebe ceo botoks, sad liči na plastičnu lutku (FOTO)
Adriana Lima, Foto: Printscreen Instagram/adrianalima

šta je ovo

Ljudi, lice će joj eksplodirati: Bivša Marka Jarića ubrizgala u sebe ceo botoks, sad liči na plastičnu lutku (FOTO)

Društvene mreže ponovo su se usijale, a često nemilosrdni kritičari slavnoj brazilskoj manekenki po ko zna koji put poručuju da „smanji botoks, filere ili šta je već ubrizgavala u lice“.

Objavljeno:

Adrijana Lima je definitivno preterala sa estetskim korekcijama, a zbog njenog novog lica zapalile su se mreže.

Nemilosrdni kritičari slavnoj brazilskoj manekenki po ko zna koji put poručuju da „smanji botoks, filere ili šta je već ubrizgavala u lice“.

1 / 2 Foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Za estetsku hirurgiju kažu da je kao vatra ‒ dobar sluga, a loš gospodar. U to smo minulih godina mogli da se uverimo i sami, ponajviše na primeru javnih ličnosti koje su na taj način pokušale da zaustave vreme. Ko je uspeo da napravi dobru procenu i ostane umeren u zahtevima uglavnom je ostvario rezultate vredne hvale.

S druge strane, svaki ekstrem asocirao je na Mikija Rurkija, koji je posle uloge u filmu “Devet i po nedelja” postao ideal muške lepote. Sve dok nije počeo da obilazi klinike i “doteruje” lice. Neslavnu konkurenciju u tom smislu glumac je nedavno dobio u Adrijani Limi, čiju šokantnu transformaciju prati samo jedno pitanje – zašto?

1 / 11 Foto: Profimedia

Bivša “srpska snaja” posle razvoda od Marka Jarića, sa kojim ima ćerke Valentinu i Sijenu, emotivnu sreću našla je uz filmskog producenta Andrea Lemera, sa kojim je dobila sina Sijana. Treću trudnoću teško je podnela, ali je u međuvremenu uspela da reši problem viška kilograma.

Adrijana Lima rođena je 1981. godine u Salvadoru. Njena egzotična lepota nije mogla da prođe nezapaženo, pa je već kao petnaestogodišnjakinja pobedila na brazilskom izboru modne agencije Ford, ostalo je istorija.

Sarađivala je sa najznačajnijim brendovima, šetala modnim pistama i ponosno nosila titulu najplaćenijeg modela. Od 1999. do 2018. bila je Viktorijin anđeo, a kada je u 42. godini ponovo stavila krila, digla je na noge svetsku javnost koja nikako ne može da joj oprosti što je podlegla trendu podmlađivanja i narušila svoju prirodnu lepotu.

00:14

Janjuš bocka lice, stavlja botoks

(Espreso/Blic/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.