Razgolitila se fatalna brineta, a jedan detalj svi su primetili: Zbog njene fotke u bikiniju obuzeće vas vrelina
Glumica, Foto: Printscreen Instagram/sofijarajovic

lepa žena

Razgolitila se fatalna brineta, a jedan detalj svi su primetili: Zbog njene fotke u bikiniju obuzeće vas vrelina

Glumica se posvetila sebi, a rezultati tog rada su i te kako vidljivi

Objavljeno:

Sofiju Rajović, srpsku glumicu, imali smo prilike da gledamo u brojnim domaćim filmovima i serijama. Mnogi su je zapazili ne samo zbog sjajnih glumačkih sposobnosti, već i zbog izuzetne lepote.

Ipak, Sofija je pre izvesnog vremena otkrila da je imala zdravstveni problem zbog kojeg se za 23 dana ugojila 10 kg, a onda je počela borba sa kilažom, koji nije dobila sve dok nije shvatila šta je zapravo problem.

Nakon što je na osnovu raznih analiza shvatila da ima insulinsku rezistenciju.

- Da imam problem bilo je vrlo očigledno, ali ne meni već mojoj tadašnjoj cimerki u Americi. Moje povećavanje kilaže dogodilo se rapidno pa moj mozak uopšte to nije registrovao, nisam to čak ni u ogledalu primetila. Od momenta kada sam došla u Majami, nikada to neću zaboraviti, prošla su 23 dana kada mi je prijateljica s kojom sam živela kazala: Sofi, mislim da si se malo ugojila - prisetila se Sofija.

Nakon što je prilagodila ishranu tom zdravstvenom problemu kilogrami su krenuli dole, a ona danas izgleda neverovatno.

Ipak, mnogi su je zavoleli kao ženu sa izraženim oblinama, pa im sadašnje fotografije pomalo izazivaju nelagodu.

Sofija je pre oko dve nedelje objavila fotografiju u kupaćem kostimu, u zavodljivoj pozi, na dasci za skakanje sa broda i tada su mnogi počeli da komentarišu kako je glumica izuzetno mršava.

Njeni fanovi su pomalo zabrinuto glumicu pitali da li je ona to opet smršala, a budući da je već imala savršenu liniju ova promena se, čini se, nije svima dopala.

Dok su jedni ostavljali pozitivne komentare bilo je i zabrinutih fanova koji su se pitali da li je ipak sada malo premišava.

Sofija po svemu sudeći voli svoj izgled, trudi se da živi zdravim načinom života, vodi računa o ishrani i redovno vežba, a čini se da joj to sve baš prija.

Bonus video:

00:15

Sofija Rajović posle razvoda otišla na reku

(Espreso/Glossy/Ilić Milica/prenela.B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.