Tuča, čemer, jad! Kao da su njegovu smrt jedva dočekali: Pojedini Hrvati udarili na Boru, ništa im nije sveto
Bora Čorba, Foto: © ATA Images

sramota

Tuča, čemer, jad! Kao da su njegovu smrt jedva dočekali: Pojedini Hrvati udarili na Boru, ništa im nije sveto

Nažalost, izgleda da su njegovu smrt pojedinci jedva dočekali, pa su krenuli najstrašnije da izveštavaju o Borinoj karijeri.

Objavljeno:

Nakon što je objavljena tužna vest da je Bora preminuo, čitav region zatrpale su razne vesti, inicijalne, a zatim i tekstovi o njegovim pesmama, karijeri i svemu onome što je za života učinio dobrog - a verujete, mnogo je.

Međutim, nažalost, izgleda da su njegovu smrt pojedinci jedva dočekali, pa su krenuli najstrašnije da izveštavaju o Borinoj karijeri.

Hrvatski mediji u gotovo svakom tekstu zdušno podsećaju na pojedine Borine tekstove iz legendarnih pesama. Objavljuje tekstove u kojima sve najgore pišu o njegovoj karijeri i bez imalo poštovanja o takvom liku, ali i njegovim delima, na nekin način slave.

U tekstovima uglavnom pominju pojedine njegove pesme, koje nazivaju ratnohušačke numere - što je, moraćemo se složiti svi, samo njihova sramota i dokaz da ako ko mrzi, mrze oni.

"Godine 1982,. izazvao je silan skandal pesmom „Na zapadu ništa novo“, u kojoj su bili stihovi „za ideale ginu budale“ i „kreteni dižu bune i ginu“. Na noge je ustao cijeli Subnor", deo je teksta hrvatskog medija 24sata.hr"

07:04

DA LI MISLITE DA SU HRVATI BOLJI OD NAS? E PA ONI DAJU 150€! Ministar Krkobabić o penziji za ljude bez staža: Oni nemaju ništa

(Espreso/Telegraf.rs/Prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.