Srpska pevačica u teškom stanju! Objavila uznemirujuću fotografiju iz kreveta i zabrinula naciju (FOTO)
Dunja ilić, Foto: Instagram printscreen/ajla_begovic10991

oglasila se

Srpska pevačica u teškom stanju! Objavila uznemirujuću fotografiju iz kreveta i zabrinula naciju (FOTO)

Fanovi su izrazili zabrinutost za njeno zdravlje i poželeli joj brz oporavak.

Objavljeno:

Poznata pevačica Dunja Ilić, odnosno Ajla Begović objavila je na Instagramu da je u lošem stanju i da ima povišenu temperaturu.

U emotivnoj objavi istakla je da je prisiljena da odmara i da se nada da će se brzo oporaviti. Fanovi su izrazili zabrinutost za njeno zdravlje i poželeli joj brz oporavak.

Dunja je zahvalila na podršci i obećala da će se uskoro vratiti svojim profesionalnim obavezama.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram/ajla_begovic_official

- Ne znam kako da skrenem pažnju da imam temperaturu i mojim prijateljima sa svim mukama to treba biti najveći problem, to definitivno treba biti najveći problem na globalnom nivou - poručila je pevačica, a zatim objavila fotografiju iz kreveta.

Podsećanja radi, Dunja je nedavno odlučila da se podvrgne procesu zamrzavanja jajnih ćelija. Ovaj proces će biti obavljen u privatnoj klinici u Sarajevu, a Ajla je donela odluku kako bi sebi obezbedila mogućnost da jednog dana postane majka, nezavisno od toga da li će pronaći partnera po svojoj meri ili ne.

1 / 4 Foto: ZORANA JEVTIĆ

Pored zamrzavanja jajnih ćelija, Ajla Begović planira i da se preseli u Bosnu. Ova odluka je deo njenih planova za budućnost, koji uključuju i ostvarenje uloge majke.

Ajla Begović stekla je veliku popularnost 2010. godine, a njen prvenac "Bidermajer" postao je veliki hit. Nastavila je da ređa uspehe sa pesmama poput "Se*s, smrt, pare, moć i slava", "Nisam laka, maco", "Durbin", "Živim na ivici" i "Šefica podzemlja", koje i danas rado sluša njena publika. Ovo svedoči o njenoj značajnoj muzičkoj karijeri i uticaju koji je imala na muzičku scenu.

00:32

Dunja Ilić ekskluzivno u Nije sve tako crno

(Espreso/republika/prenela PV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.