Evo zašto Čola traje već decenijama: Zadužen je za sjajnu atmosferu, a jednim gestom oduševio je sve prisutne
Zdravko Čolić, Foto: Nemanja Nikolić

pogledajte

Evo zašto Čola traje već decenijama: Zadužen je za sjajnu atmosferu, a jednim gestom oduševio je sve prisutne

Večeras se održava velika proslava povodom otvaranja Sava centra

Objavljeno:

Zdravko Čolić večeras je specijalni gost na otvaranju Sava centra. Pevač je zadužen za atmosferu ove večeri, a svako od poznatih ko se pojavio, nije krio da jedva čeka da uživa u glasu, energiji i hitovima Čole.

- Dobro veče Beograde, prijatelji i novi Sava centre. Svi smo ovde nastupali i bilo je svašta. Za večeras poseban program sa sinfonijskim orkestrom - rekao je Čola i zapevao "Sinoć nisi bila tu".

Nakon što je zapevao, on je sišao u prvi red i pozdravio sve one koji su sedeli, a damama je čak i poljubio ruku.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, večeras se održava velika proslava povodom otvaranja Sava centra, što je okupilo skoro celu estradu na jednom mestu!

Na ovom velikom događaju za srpsku prestonicu, među prvima su stigli Milan Marić i Radoš Bajić, Žika Jakšić koji nije hteo da se slika bez naočara, jer kako kaže treba da ide na operaciju kapka, a društvo mu je pravila dama koja je dobro poznata u svetu lepote, estetski hirurg Ana Malivuković koja je bila sa svojim suprugom, a onda su krenule da dolaze i ostale zvanice.

1 / 9 Foto: Nemanja Nikolić

Lepa Lukić je sve iznenadila svojim stajlingom, s obzirom da se na crvenom tepihu pojavila u skoro pa istoj kombinaciji kao i Haris Džinović.

Pored njih tu je bila i Ana Bekuta koja je sve oduševila elegantnim izdanjem, a svojim prisustvom uveličali su svečano otvaranje i: Zejna Murkić, Marija Mikić sa suprugom, Ana Stanić, Sale Tropiko, Peđa Jovanović, Željko Samardžić i drugi.

Bonus video:

00:31

Zdravko Colić

(Espreso/Kurir/Marko Jović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.