Evo zašto ove noći cela prestonica govori o Radošu Bajiću i njegovoj porodici: A zbog ovoga ih godinama spominjemo
Foto: Nemanja Nikolić

pogledajte

Evo zašto ove noći cela prestonica govori o Radošu Bajiću i njegovoj porodici: A zbog ovoga ih godinama spominjemo

Brojni pripadnici iz sveta filma, muzike, televizije prošetali su crvenim tepihom i upriličili ovu ceremoniju

Objavljeno:

U Beogradu se večeras oseća duh Holivuda na otvaranju Plave dvorane rekonstruisanog Sava Centra. Brojni pripadnici iz sveta filma, muzike, televizije prošetali su crvenim tepihom i upriličili ovu ceremoniju.

Među njima je bila i porodica Bajić. Glumac i reditelj Radoš Bajić, koji je došao u društvu sina i kolege Nedeljka Bajića i njegove supruge Ivone, kao i ćerke Jelene, koja je producentkinja i rediteljka.

Upravo ova porodica stoji autorskim radom iza nekih od omiljenih filmova i serija koje Srbija obožava. "Sekula se opet ženi, "Heroji Halijarda" samo su neka od mnogih ostvarenja.

Radoš Bajić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Sava Centar, jedan od najznačajnijih kongresnih, kulturnih i poslovnih centara u Beogradu, svoj novi izgled duguje rekonstrukciji koja je počela ubrzo nakon što je Delta holding kupila objekat za 17,54 miliona evra.

Nakon što su prošle godine završene rekonstrukcije prve dve zone, otvaranje Plave dvorane označava završetak obnovljene kulturne zone. Nova Plava dvorana sada nudi 4.050 sedišta, uključujući VIP lože, čime je povećan kapacitet u odnosu na prethodnih 3.672 sedišta. Iako će konkretni detalji o tehničkim unapređenjima biti otkriveni na otvaranju, očekuje se da će dvorana biti opremljena najnovijom tehnologijom.

Bonus video:

00:12

Radoš Bajić dolazi na otvaranje Sava Centra

(Espreso/Kurir//Lj.R/M.J/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.