Sanja Kužet rešila da se oglasila sa porodiljskog divnim povodom: Velika sreća za voditeljku, ovaj dan će pamtiti
Voditeljka, Foto: Damir Dervišagić

novi početak

Sanja Kužet rešila da se oglasila sa porodiljskog divnim povodom: Velika sreća za voditeljku, ovaj dan će pamtiti

Voditeljka se oglasila na društvenim mrežama

Objavljeno:

Voditeljka Sanja Kužet uživa u porodiljskom odsustvu sa malih ekrana i u potpunosti je posvećena svojoj porodici za koju je juče bio poseban dan.

Naime, Sanja je majka trojice sinova između kojih je velika razlika u godinama, međutim sve ih je vezao jedan poseban trenutak.

Voditeljka se oglasila na svom Instagramu i otkrila zbog čega za nju 2. septembra nosi jaku simboliku.

– 2.9.2024. je to izgledalo ovako…Krenuli smo u drugi razred gimnazije, drugi razred osnovne škole i napunili dva meseca života. I baš u to ime nazdravljam! Srećni svima novi počeci! – istakla je Kužetova, dok su se u komentarima nizale čestitke i komplimenti.

Podsećamo, svog partnera Nemanju Živojinovića, inače danas direktora marketinga u jednoj auto kući, voditeljka ne eksponira u medijima, a na pitanje da li ga krije od javnosti i zašto se nije pojavio prošle godine u finalu „Zvezda Granda“, odgovorila je:

- Ma ne, mi smo dugo zajedno. Normalno se krećemo i izlazimo, nema tu razloga da bilo ko koga krije. Samo prosto mislim da njemu nije mesto na finalu. To je moje radno mesto i zaista nikada nije dolazio na moj posao. To nije ni deo njegove profesije, ali kada nas na nekim događajima vide zajedno, tu nije nikakav problem i da nas uslikaju – objasnila je.

Bonus video:

00:07

Sanja Kužet na promociji albuma Jelene Karleuše

(Espreso/Grand/Blic/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.