Stojković završio u bolnici: Evo u kakvom je stanju glumac, pojavila se i fotografija
Glumac, Foto: Printscreen Instagram/djole_kordelion

pogledajte

Stojković završio u bolnici: Evo u kakvom je stanju glumac, pojavila se i fotografija

Glumac se oglasio na društvenim mrežama

Objavljeno:

Popularni mladi glumac Đorđe Stojković završio je u hitno u bolnici. Naime, Stojković se oglasio se iz KBC Dragiša Mišović.

- Nekome dete danas pošlo u prvi razred, a nekome pesak iz bubrega. Srećan polazak u prvi razred. Šalu na stranu. Želim ovom prilikom da pohvalim predivne doktore i medicinsko osoblje koji svojom revnošću, ljubavlju, brigom i profesionalnošću čine da se pacijenti zaista osećaju sigurno i bezbrižno u ovoj ustanovi. Još jednom svaka vam čast - napisao je glumac, koji trpi jake bolove, zbog peska u bubregu.

Inače, glumac je govorio i o svojoj borbi za potomstvo.

Đorđe Stojković
foto: Printscreen Instagram/djole_kordelion

- U jednom trenutku rekli smo da ako ne budemo uspeli da dobijemo svoje, možemo i da usvojimo dete, da neko malo biće koje je ostavljeno i neželjeno postane željeno. Mnogi muškarci se, iz straha šta će reći okolina, ne odlučuju čak ni da odu kod lekara na pregled, što je ogroman problem, posebno ukoliko su mlađi. I mene je, dok sam išao na testiranja i pretrage, sve to ubijalo u pojam, osećao sam se loše jer sam muško po liku i rođenju, a nisam pošto ne mogu da napravim dete - dodao je glumac.

- Treba se suočiti sa tim strahom i pobediti ga, od čega velika većina muškaraca beži. Bojimo se, a zapravo nemamo čega da se plašimo. Šta loše može da se desi? Dosta ljudi nije ni psihički zrelo, pa za neplodnost mahom krivi žene, što opet datira iz davnih dana, da su žene jalove, a muškarci bogom dani. Notorna glupost i primitivizam - ističe glumac.

Paru se ostvarila najveća želja, kada su dobili sina Nestora.

Bonus video:

05:12

SASA MATIĆ PRIZNAO ŠTA MU LEŽI NA DUŠI: Espreso ispratio pevačev KONCERT u Budvi

(Espreso/Blic/Milica Štulović/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.