Voditeljka se nedavno porodila i izgleda kao boginja: Rešila da promeni ovaj detalj, ne zna se šta joj je lepše
Voditeljka, Foto: Printscreen/instagram/sanjakuzet

lepa žena

Voditeljka se nedavno porodila i izgleda kao boginja: Rešila da promeni ovaj detalj, ne zna se šta joj je lepše

Voditeljka je objavila fotografuju na društvenim mrežama

Objavljeno: 20:03h

Pre tačno dva meseca na svet je stigao Vuk Živojinović, treći i najmlađi sin Sanje Kužet.

Mama uživa u svakom danu sa bebom, danas je ispratila i srednjeg sina Strahinju u prvi razred osnovne škole, a po završenim časovima uputila se u frizerski salon gde je izgled Sanje Kužet doživeo veliku transformaciju.

Ono što smo odmah mogli da primetimo na fotografijama i snimcima nastalim u njenom omiljenom mestu za opuštanje - frizerskom salonu jeste da je voditeljka već vratila savršenu figuru koju je imala pre trudnoće.

I tako sjajan izgled Sanje Kužet sada je oplemenjen novom frizurom i nijansom kose. Pred jesen voditeljka je poželela da malo potamni kosu, a njen frizer je odmah uzeo stvar u svoje ruke.

Poznata kao brineta Sanja nije želela drastično da menja svoj imidž, već se ofarbala u boju kafe ili crne čokolade koja joj savršeno pristaje.

Kako bi razbila monotoniju, prva dva pramena ostavila je znantno svetlijima, baš kao što voli i Mirka Vasiljević.

Sanja Kužet
foto: Printscreen Instagram/sanja_kuzet

Komplimenti na račun novog izgleda ne prestaju da se nižu, a voditeljka je primer da se sve može kad se hoće te nije jedna od onih koja se posle porođaja zatvorila u kuću, naprotiv.

Veoma vodi računa o sebi i vremenu koje provodi tako što čini neke sitnice koje je opuštaju poput odlaska u frizerski salon.

Ipak je danas za nju posebno važan dan kada je njen mezimac prvi put seo u školsku klupu, a ona drugi put kao mama krenula u prvi razred.

Biće ovo izazovna jesen za lepu Sanju, beba i prvak. Ali uz pomoć supruga Nemanje koji joj je bezrezerevna podrška je sve moguće.

Bonus video:

00:07

Sanja Kužet na promociji albuma Jelene Karleuše

(Espreso/Hello/Tamara Roksandić/prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.