Otac Ave Karabatić završio u bolnici: Starleta se ne odvaja od njega, evo u kakvom je stanju Ivica
Foto: Printscreen Instagram/ava_karabatic_official

POTRESNO

Otac Ave Karabatić završio u bolnici: Starleta se ne odvaja od njega, evo u kakvom je stanju Ivica

Ivica Karabatić u bolnici

Objavljeno: 10:25h

Ava Karabatić trenutno prolazi najteže trenutke u životu.

Njen otac Ivica završio je u bolnici.

- Moj otac se trenutno nalazi u bolnici nakon što je doživio zatajenje srca. Mojoj majci i meni su ovo najteži trenuci, znate svi koliko sam povezana s ocem, a sada se nalazim pored njega u ovom teškom trenutku - napisala je bivša reality zvezda.

- Moj tata mi znači sve na svetu; on je bio uz mene i kada sam se ja suočavala s vlastitim demonima. Moja borba sa alkoholizmom dovela me do ivice, ali uz njegovu podršku i ljubav uspela sam da pronađem snagu da nastavim dalje.

Sada, dok se on bori za svoj život, osećam duboku tugu, ali i zahvalnost što mogu biti tu za njega, kao što je on bio tu za mene. Nadam se da će prebroditi ovo, kao što smo prebrodili mnoge druge teškoće zajedno - napisala je Ava.

1 / 6 Foto: M. M./ATAImages

Podsetimo, starleta iz Hrvatske Ava Karabatić odlučila je pre godinu dana da promeni život iz korena, te je potražila stručnu pomoć u borbi sa alkoholizmom. Već godinu dana ova zanosna lepotica nije popila kap alkohola, a ovo to joj je sigurno i najbolja odluka u životu!

Ona se nedavno oglasila za Espreso gde je otkrila otkrila kako se oseća godinu nakon što je prestala da pije alkohol kao i koliko joj je ova borba teško pala.

Bonus video:

00:01

Jelisaveta Orašanin pokazala zgodne noge

(Espreso/Kurir/ Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.