"Lekari daju sve od sebe da stabilizuju stanje": Žena Milića Vukašinovića progovorila o bolesti - nije dobro
Milić Vukašinović i Suzana, Foto: prentscreen/youtube/braknaneviđeno

ide na terapije

"Lekari daju sve od sebe da stabilizuju stanje": Žena Milića Vukašinovića progovorila o bolesti - nije dobro

Milić Vukašinović trenutno ide na terapije zbog kojih se bolje oseća

Objavljeno:

Milić Vukašinović nedavno je otkrio da postoji mogućnost da mu amputiraju nogu, a sada se tim povodom oglasila i njegova supruga, Suzana.

Milić Vukašinović trenutno ide na terapije zbog kojih se bolje oseća, a kako Suzana kaže, lekari su odustali od zahvata zbog prevelikog rizika.

- On je dobro. Ide na terapije zbog noge. Nogu mu neće amputirati. Odustali su od visokorizične operacije. Lekari daju sve od sebe samo da mu stabilizuju stanje, kako ne bi otišao pod nož. Sada je došlo do komplikacija, zato je fokusiran na oporavak. Polako, nastupa će biti. On ima i volju i želju, ali oseća velike bolove, zato je potrebno da se pričeka - rekla je Suzana za "Pink".

Milić Vukašinović i Suzana
Milić Vukašinović i Suzanafoto: Zorana Jevtić

Milić: "Pijem terapije"

Podsetimo, Milić Vukašinović nedavno je za "Blic" otkrio kako se oseća.

- Ja sam operisao levu nogu gde su mi ugradili veštačku venu, trebalo je i desna da se operiše. Preostale su mi četiri aneurizme koje nisu prevelike. Međutim, kada je počela da me boli desna noga, stopalo, otišao sam kod istog hirurga, on je uradio skener i rekao da ne može da se operiše noga, jer imam loše krvne sudove. Od kolena nadole su oni sitni i razbacani. Ne može da se uradi kao na levoj nozi. Ako ne uspem da povratim krvotok u toj nozi, preti opasnost. Riskantno je da se otvara noga, jer bi morala da se odseče, u slučaju da ne uspe - priča Milić i otkriva da pije nekoliko terapija:

1 / 6 Foto: Printskrin: Youtube/Ami G Show

- Pijem razne terapije. Imam terapiju za pritisak, za nogu, za razređivanje krvi imam dve terapije, pijem šest-sedam tableta da mi se održi stanje srca i stanje krvnih sudova.

Bonus video:

50:03

REALNA PRIČA - MILIĆ VUKAŠINOVIĆ - 01.04.2023

(Espreso/ Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.