Konzilujum u KBC Ljubljana se sastaje zbog Bore: Ovo su najnovije informacije o stanju Đorđevića
Foto: Damir Dervišagić, kurir

NAJNOVIJE

Konzilujum u KBC Ljubljana se sastaje zbog Bore: Ovo su najnovije informacije o stanju Đorđevića

Lekari daju sve od sebe

Objavljeno: 11:06h

Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", nalazi se nekoliko dana u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde lekari daju sve od sebe kako bi se roker izborio sa bolešću.

Kako su nezvanično uspeli da saznaju iz Kliničko-bolničkog centra u Ljubljani, klinički konzilijum se svakog jutra sastaje kako bi odlučivali šta može da se učini kako bi se poboljšalo zdravstveno stanje Bore Đorđevića.

Prema poslednjim informacijama koje imamo, Borino stanje je i dalje teško, pa je intubiran zbog komplikacija uzrokovanih hronično-opstruktivnom bolešću pluća. Uz odgovarajuće terapije, lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno oba bubrega i jetra.

Podsetimo, Bora Đorđević je ore desetak dana primljen u bolnicu zbog komplikacije sa plućima. Menadžer grupe Bane Obradović se jedini oglašava u javnosti i obaveštava o njegovom zdravstvenom stanju.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImage

Bora Đorđević se nalazi i Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolešću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra, Dobija odgovarajuće terapije. Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki natpisi posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski, Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga što je izneseno i nema više šta da se kaže, svi čekamo dobre vesti - rekao je ranije za Kurir Obradović.

Bonus video:

03:25

Evo u kojim prodajnim lancima mogu da se nađu premijum cene! Prof. dr Marinković za Kurir: Mesečna ušteda do 25.000 dinara

(Espreso/Kurir/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.