Život sina najjačeg muslimana koji je harao Beogradom krije skandaloznu priču: Vodio dvostruki život, a onda...
Aca Bulić, Foto: Instagram/LegendeDevedesetih

biogrrafija

Život sina najjačeg muslimana koji je harao Beogradom krije skandaloznu priču: Vodio dvostruki život, a onda...

Odrastanje je bilo kao na filmu, a delilo se na dve faze

Objavljeno: 16:41h

Dragan Aca Bulić je momak sa beogradskog asfalta, svedok vremena devedesetih.

U emotivnoj ispovesti prisetio se očevog ubistva, za koje je saznao dok je bio u Londonu.

Njegov otac Jusa Bulić ubijen je 4. maja 1998. na Novom Beogradu, ispred kafića. Od tih metaka stradali su i njegov prijatelj Petar Vujačić i telohranitelj Nenad Raščanin. Pritom su ranjeni Jusin brat Muka Bulić i gost kafića Dragoslav Perić.

Jusa Bulić bio je blizak prijatelj i pripadnik klana Ljube Zemunca, kasnije vlasnik FK Železnik, više kladionica, kockarnica i ugostiteljskih objekata u Beogradu, među kojima i kafića "22" ispred kog je ubijen.

Jusi nije bilo spasa. Imao je 46 godina...

"Dešava se to ubistvo, sedam na avion i vraćam se nazad. Istog dana pokušavaju i mene da ubiju, tada vidim i ko je i šta je, sklapam kockice. Dosta težak period za mene koji sam prošao kako sam prošao. Mislim da je prošlo okej... Nisam pravio neke gluposti, vodio sam računa, vodio fudbalske klubove, razvio par biznisa sa majkom u međuvremenu, da bismo mogli sve to da izdržimo i opstanemo", ispričao je Aca Bulić i dodao:

Aca Bulić
Aca Bulićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Pet dana pre toga sam rešio da se oženim. Da nisam to uradio, ne bih ni video Jusu. Sve se to nekako brzo desilo, on je došao u London, bio na toj svadbi, kao i par prijatelja. Tada sam ga poslednji put video. Video sam da nešto nije u redu, ali nisam očekivao tako brzo. On je sutradan, kada je sleteo, bio ubijen i ja sam se vratio. Javio mi je Čume. Doduše, nije mi rekao konkretno, samo mi je rekao da se nešto desilo".

Mnogi ne znaju ali njegovo pravo ime Dragan Aca Bulić, iako je u domaćoj javnosti najčešće predstavljen samo kao "Aca".

Aca Bulić
Aca Bulićfoto: Damir Dervišagić

- Odrastanje je bilo kao na filmu, a delilo se na dve faze. Prva je bila kada je otac bio po zatvorima, tada sam bio mali, a roditelji razvedeni. Živeo sam sa bakom, dekom i majkom, a oca sam viđao povremeno kada izađe iz zatvora. Imao sam dvostruki život, išao sam u školu, a s druge strane me otac vodio po tim kockarnicama u inostranstvu, pa sam mogao da vidim srž jugoslovenskog kriminala. Ne bih ih ja nazivao kriminalcima, već mangupima, jer u to vreme nije to bilo toliko organizovano kao danas. Postojali su kodeksi i poštovanje, jednostavno je drugačije vreme bilo - govorio je Bulić za Kurir.

Aca Bulić, poznati beogradski biznismen, zaokupirao je pažnju javnosti kada je prošlog leta obnovio svoju ljubavnu vezu sa Anom Ćurčić.

Nakon toga šuškalo se da će se Bulić ponovo oženiti Anom sa kojom je bio pre 26 godina, a na tu temu on je govorio u jednoj emisiji.

Aca Bulić i Ana Ćurčić
Aca Bulić i Ana Ćurčićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bulić je tada otkrio da nije nikada razmišljao da će se ponovo ženiti, te da je on i dalje zakonski venčan za Bibu Bulić u Londonu, te da bi verio Anu i venčao se sa njom, prvo mora otići u London da se razvede:

- Morate da me razvedete u Londonu, da bismo pričali o veridbi, svadbi i tako dalje - rekao je Bulić.

- Morao bih da odem tamo zvanično da se razvedem sa suprugom. Petnaest godina i iskreno da ti kažem, meni je to samo papir. I meni i njoj, i sa njom sam u super odnosima. Iskreno, mislio sam da se neću više ženiti. - rekao je Aca.

Acina supruga, Biba Bulić, gostovala je jednom prilikom na jednoj televiziji i tada je javnost imala prilike da vidimo kako ona izgleda.

Bonus video:

01:31

Aca Bulić o nasledstvu fudbalskog kluba: OTKRIO ŠOK DETALJE!

(Espreso/Pink/D.T./Prenela: N.J)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.