"Do poslednjeg trenutka nismo znali da...": Otkriveni detalji sa nastupa Bore Čorbe, niko ovo nije mogao da sanja
Bora Đorđević, Foto: Antonio Ahel/ATAImage

SLOVENAČKA NOVINARKA progovorila

"Do poslednjeg trenutka nismo znali da...": Otkriveni detalji sa nastupa Bore Čorbe, niko ovo nije mogao da sanja

Kako tvrde domaći mediji, Bora je upalu pluća imao i u aprilu, a sa tom dijagnozom je pevao na velikom koncertu u Ljubljani

Objavljeno:

Bora Đorđević i dalje je u teškom zdravstvenom stanju, a nalazi se u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani.

Kako tvrde domaći meidji, Bora je upalu pluća imao i u aprilu, a sa tom dijagnozom je pevao na velikom koncertu u Ljubljani 20. aprila ove godine povodom 45 godina postojanja grupe.

O tome je govorila Tamara Goričanec, voditeljka na televiziji i radiju Aktual iz Ljubljane.

- Bila sam prisutna na tom koncertu. To je bio i jedan od njegovih poslednjih koncerata koje je održao. Bilo je prelepo. Mi do poslednjeg trenutka nismo ni znali da li će on moći da peva jer je bio u Kliničko-bolničkom centru sa teškom upalom pluća. On je ipak izdržao, izašao je na binu i održao koncert kao da je zdrav i mlad. Ekipa Hitne pomoći je sve vreme bila pored bine u slučaju da mu naglo pozli. Stvarno je bilo prelepo, evo i sad se ježim kad se setim - rekla je koleginica Tamara, pa dodala:

"Nadam se da će da ozdravi"

- Riblju čorbu slušam odmalena. Iako živi u Ljubljani, nikad nisam imala priliku da ga sretnem i da se upoznamo. Znam da mnogi jesu i svi su mi rekli da je super čovek, koji voli sa svima da popriča. Nadam se da će da ozdravi i da ćemo uspeti da popijemo tu kafu - optimistična je voditeljka.

Bonus video:

03:15

BORA ČORBA U KRITIČNOM STANJU! Novinar Kurira iz Ljubljane otkriva najnovije informacije iz bolnice gde je hospitalizovan roker

(Espreso / Kurir / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.