Šta rade deca poznatih u Srbiji? 1 sin uzgaja svinje, drugi piliće, a ćerka bogatog moćnika rekla NE tatinim parama
Foto: PETAR ALEKSIĆ

HIT NA INTERNETU

Šta rade deca poznatih u Srbiji? 1 sin uzgaja svinje, drugi piliće, a ćerka bogatog moćnika rekla NE tatinim parama

Voditelji su u emisiji pričali o deci poznatih i njihovim biznisima

Objavljeno:

Prošle subote, voditeljskom triju Oliviji Jontić, Milici Stanimirović i Ivanu Kleutu stiglo je pojačanje u vidu koleginice Ljiljane Stanišić, poznatog lica naše televizije. Oni su zajedno u "Stars specijalu" napravili rekapitulaciju prethodne emisije, a zatim i otišli korak dalje u komentarisanju aktuelnih događaja i ličnosti domaće i svetske scene.

Voditeljka Milica Stanimirović je otvorila svoju temu jako zanimljivim uvodnikom.

"Dosta dece je rođeno sa talentom koji poseduje njihova mama ili tata, neki se svim silama bore da izgrade karijeriju koju imaju njihovi roditelji, a postoje i ona deca kojima je jedini talenat trošenje "krvavo" zarađenih para poznatih roditelja. Na našem estradnom nebu imamo decu poznatih koji nikako ne žele da imaju poslovni put svojih roditelja, te biraju neke druge biznise. Neki su uspešni u tome, a neki ne, jer "krvav je to hleb". Neki od njih će bez obzira na to šta rade uvek biti u novinskim naslovima opisani, kao na primer, "sin poznate pevačice" iako se svim silama bore da izgrade svoje ime", rekla je Stanimirovićeva pa dodala:

"Pored one dece poznatih koji su se odlučili za neke privatne biznise imamo i kategoriju "ćerke influenserke" koje ne rade apsolutno ništa, a poznate su samo jer su nečije ćerke. Njih često na portalima opisuju kao zgodne cice koje uživaju u životu, a muškarci ih obožavaju. Verujem da svaka žena koja dozvoli da ih muškarac broji kao „kamile u Dubajiu“ takvu sudbinu na kraju i doživi. Da li je deci poznatih koja su se odlučila da započnu sopstveni biznis za to bila potrebna ludost ili hrabrost?"

Bili su oštri
Bili su oštrifoto: Damir Dervišagić

Milica je potom započela temu tako što je navela 3 primera koja se izdvajaju gde su deca poznatih započeli sopstvene biznise. To su Veljko Ražnatović sa svojom farmom svinja, Mirko Šijan koji se pridružio Rodićima u biznisu sa pilićima, kao i ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović koja radi nokte i pravi nakit.

- I Veljko Ražnatović i Mirko Šijan su momci od kojih se to najmanje očekivalo. Svi su očekivali da će da krenu stranputicom, jer su imali mogućnosti. Meni je ovo potpuni rispekt, svaka čast što se bave poslom kojim se bave - rekla je Olivija.

Olivija i Ljilja su ih pohvalile
Olivija i Ljilja su ih pohvalilefoto: Damir Dervišagić

- Ceca i Goca to nikad ne bi dozvolile. Imaju sreće što su pronašli supruge koje su odrasle u domaćinskoj kući - zaključila je Stanišićka.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

52:04

REDAKCIJA 28.08.2024. 2. DEO

(Espreso/M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.