Ko je zapravo moćnik koji čuva leđa Jovane Jeremić? Ne sme ni dlaka sa glave da joj fali, sve rade zajedno
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

hit

Ko je zapravo moćnik koji čuva leđa Jovane Jeremić? Ne sme ni dlaka sa glave da joj fali, sve rade zajedno

Voditeljka se pored njega oseća sigurno

Objavljeno:

Voditeljka Jovana Jeremić je 26. avgusta imala lep povod za slavlje.

Ona je svojoj ćerkici Lei koju je dobila sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem, napravila rođendansku proslavu povodom 6. rođendana.

Sada je na njenom Instagramu objavila fotografiju sa dečkom, Draganom Stankovićem, a koja je nastala na pomenutoj proslavi.

- Moja ljubav i moja duša. Duša moje duše. Hvala ti za sve, ljubavi moja. Oči nam govore sve, ali kad smo zajedno, samo napred idemo - stoji u opisu fotografije.

Svojoj dragoj voli da ispuni želje
Svojoj dragoj voli da ispuni željefoto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

Podsetimo, Jovana je nedavno otkrila detalje oko proslave koju je sa Draganom pripremila za svoju naslednicu.

- Dragan mi je puno pomogao. Ja sam u nekoj fazi života kada imam neke svoje privatne izazove vezano za moju primarnu porodicu, za mog oca kojeg najviše na svetu volim i puno mi je pomogao da ovo danas izgleda ovako kako izgleda. Ali eto, mislim da sve u životu što nam se događa da negde čini deo nas kasnije i da nas to još više osnaži i da nas motiviše da budemo još bolji. Poznato je da su očevi vezani za ćerke, odnosno ćerke za očeve. Tako je u mom slučaju i moj otac je neko koji je na mene zapravo izvršio najveći uticaj kroz moje odrastanje. Uvek me učio i naučio me da nema besplatnog ručka. To je prva stvar. I druga stvar koju mi je govorio, "Ćero, biraj gazdu za kojeg radiš". Znači, sam čovek bira gazdu za kojeg radi. Tata mi je obeležio moj život... On danas nije ovde iz opravdanih razloga. Kod kuće je, odmara. Tako treba da odmara, ali on je neko koga ja volim najviše na svetu - rekla je Jovana vidno potresena i na ivici suza, ali je nastavila i ispričala šta je ćerka tražila za rođendan:

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Tražila je balone, lažem te, ket nep (catnap igračk, prim. aut.). Neka luda divlja mačka je u pitanju. I sad ja sam razmišljala da li je to omogućim ili ne. Međutim, moja koleginica Antonela Jelić je bila zadužena za te najteže zadatke. I ona je našla dve čak te mačke, divlje mačke. I sad je Lea presrećna. Jednu je ubacila ovako u balon. I sad mora da se probuši balon, da bi se došlo do toga. I eto, Lea se raduje. Moja ćerka je jedna jako skromna devojčica. Na čemu ću raditi da ne bude. Pošto ja smatram da skromnost je vrlina onda kada postaneš mnogo veliki, pa ti treba malo da bi bio srećan, jer imaš puno. Ali na početku karijere čovek ne treba da bude skroman. Treba da bude megaloman i da sanja velike snove. I da postavlja visoke ciljeve. Ja da sam bila skromna u ciljevima, ne bih sedela ovde sa vama i pričala na ovakav način. Znači čovek mora da ima visoke ciljeve. I da se trudi da u životu bude megaloman.

Bonus video:

31:17

CENTRALNI DNEVNIK 27.08.2024

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.