Najnovija informacija o stanju Bore Čorbe: Ovo nikako nije dobro, progovorilo osoblje bolnice!
Bora Čorba, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

nije dobro

Najnovija informacija o stanju Bore Čorbe: Ovo nikako nije dobro, progovorilo osoblje bolnice!

Inače, bolnica u kojoj Bora leži jedna je od najboljih u Sloveniji, a kod nas je poznata jer se u njoj svojevremeno lečio i doživotni predsednik SFRJ i Saveza komunista Jugoslavije Josip Broz Tito

Objavljeno:

Ekipa Kurira trenutno se nalazi u Ljubljani, a odmah po dolasku u glavni grad Slovenije, uputila se ka Kliničko-bolničkom centru gde je Bora Đorđević već nekoliko dana hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom obstruktivnom bolešću pluća.

Kako je Kurir nezvanično saznao od osoblja bolnice, njegovo stanje je i dalje jako teško i životno je ugrožen, a tim vrhunskih stručnjaka radi sve kako bi muzičar iz ove životne bitke izašao kao pobednik.

Inače, bolnica u kojoj Bora leži jedna je od najboljih u Sloveniji, a kod nas je poznata jer se u njoj svojevremeno lečio i doživotni predsednik SFRJ i Saveza komunista Jugoslavije Josip Broz Tito.

Bora Čorba
Bora Čorbafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Frotmena Riblje čorbe svakodnevno posećuju supruga Dubravka Milaković, menadžer Bane Obradović i prijatelji, koje lekari svakodnevno obaveštavaju o zdravstvenom stanju bolesnog muzičara.

Podsetimo, Bane je danas potvrdio da je Bora intubiran.

- Borino stanje je nepromenjeno, intubiran. Nikakva intervencija mu nije rađena, leži u bolnici. Pluća i dalje jako loša, svi se nadamo najboljem - rekao je njegov menadžer ranije tokom dana.

Bonus video:

01:08

Novinar Kurira ispred bolnice gde leti Bora Đorđević

(Espreso/Kurir/Preneo: V.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.