Goci Lazarević postavili jedno pitanje, nisu očekivali ovu reakciju: Odmah ih sasekla - "O čemu pričaš ti!?"
Goca Lazarević, Foto: Printscreen Magazin In

ZVEZDE

Goci Lazarević postavili jedno pitanje, nisu očekivali ovu reakciju: Odmah ih sasekla - "O čemu pričaš ti!?"

Kada su je pitali da li bi ušla u rijaliti, pevačica je odbrusila samo tako.

Objavljeno:

Pevačica Goca Lazarević, koja je u više navrata govorila o teškom odrastanju koje je imala, pojavila se na proslavi 100 godina RTS-a.

Tom prilikom razgovorala je i sa okupljenim novinarima, a zbog jednog pitanja je pobesnela načisto. Kada su je pitali da li bi ušla u rijaliti, pevačica je odbrusila samo tako.

"O čemu pričaš ti? Pored 'Vidovdana' koji je došao do vrha, nema kud dalje, da ja idem u rijaliti? Ljudi, možete da pišete o meni šta god hoćete ja više nemam straha. Šta ja mogu sada da pogrešim? Šta nije u redu? Svi smo mi ljudi, je l' tako? Ali ono, svi želimo da budemo uspešni u svom poslu, a ja mislim da sam ja uspešna, jer decenije pesama koje se pevaju, dato mi je nešto od Boga. Sve mi je dato, ne moram ništa mogu sve. Ma ćao", ispalila je pevačica u cugu.

Podsetimo, čuvena pesma "Vidovdan" vinula je u zvezde folkerku Gocu Lazarević, a njen autor Milutin Popović Zahar otkrio je sve o njenom nastanku.

Goca Lazarević
Goca Lazarevićfoto: A.H./ATAImages

"Pesma je nastala tako što sam ja pozvan od strane direktora PGP-a i on je rekao da ga je zamolio sekretar patrijarha Pavla da se, pre proslave 600 godina od Kosovskog boja, napravi 10 pesama o Kosovu. Izbor je pao na mene, ne znam kako ni zašto. Bilo je tu i drugih dobrih kompozitora, ali ja sam dobio i izgleda da sam opravdao poverenje. To je najbolje što sam uradio u životu. 'Vidovdan' peva pola sveta, ne samo Srbi", započeo je.

"U kratkom vremenu sam imao tu inspiraciju, a kako i ne bih kad sam odrastao na verskim pesmama u Loznici, u Tršiću, gde sam i rođen. ‘Vidovdan’ je nastala poslednja u nizu koje sam napravio. Ovo mi nećete verovati… Ja sam pola dana osećao strašnu groznicu, nisam znao kako se zovem. Od besa sam seo na pod, i odjednom… Video sam lik patrijarha Pavla. Kao da mi je poslao poruku, preko neke sile Božanske… Ja sam za 5 minuta napisao i melodiju i sve strofe! Za 5 minuta, a u meni je to vrilo mesec dana, otkako sam počeo da radim. Eto… Posle dva dana smo krenuli u snimanje. Izgleda kao fantazija, sanjarija… Ali, nije", rekao je Zahar svojevremeno za Telegraf.

Bonus video:

05:55

STARS EP 374

(Espreso/Mondo/KatarinaBojović/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.