Ovo je sin Zlate Petrović koji ulazi u Elitu 8? Radio za gazdu Pinka, a sad isplivale i šokantne stvari o njemu
Jovan i Zlata, Foto: Printscreen/Instagram/pejic_jovan

hit!

Ovo je sin Zlate Petrović koji ulazi u Elitu 8? Radio za gazdu Pinka, a sad isplivale i šokantne stvari o njemu

Otkrio je da ga je gađala senfom, ali i da kupuje kućne aparate koji brzo završe u kontejneru.

Objavljeno: 09:51h

Jovan Pejić, sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, o kojem je u više navrata pisano da je veoma skroman mladić, dugo je radio u butiku, a nedavno se zaposlio na televiziji kod Željka Mitrovića.

Sin poznate pevačice je popularan i na društvenim mrežama, gde neretko deli privatne trenutke sa Zlatom, otkrivajući detalje o njoj koje javnost nije znala.

Na svom Tiktoku pokrenuo je serijal "ocenjujem stvari koje radi moja majka", te krenuo redom. Otkrio je da ga je gađala senfom, ali i da kupuje kućne aparate koji brzo završe u kontejneru.

"Veruje više televiziji nego meni, kupi blender i posle 5 dana završi u kanti. Bravo Zlato, činiš dobra dela. Kontejner ispred zgrade je vredniji od našeg stana", napisao je, pa dodao:

"Gađa me čime stigne kad vidi da dolazim mokar iz teretane (najzanimljiviji predmet do sada je senf). Nije kul Zlato, svi treniraju jako, a i napolju je pretoplo", napisao je.

Jovan Pejić
foto: Printscreen/Instagram/pejic_jovan

Podsetimo, Zlata i Jovan su nedavno viđeni kako posećuju zajedno zgradu Pinka na Dedinju, baš u trenucima dok su novi rijaliti igrači tamo snimali profile, zbog čega se nagađa da će i oni ući u rijaliti ovog septembra.

Bonus video:

00:29

Jelena Karleuša - koncert u Somboru 1

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.