ONI IMAJU TALENAT, ALI ZA TROŠENJE
Foto: Kurir tv

Nova epizoda Stars specijala danas od 16.10 č. na Kurir televiziji

ONI IMAJU TALENAT, ALI ZA TROŠENJE

Nastavljamo da razotkrivamo tajne javnih ličnosti

Objavljeno: 10:22h

Nova emisija Stars specijala stiže danas u 16.10 časova na Kurir televiziju! Naši voditelji nastavljaju da uzburkavaju estradu i izmeštaju javne ličnosti iz zone komfora.

Pored već poznatih voditelja emisije Stars specijal, Ivana Kleuta, Olivije Jontić i Milice Stanimirović, ove subote, kao gost voditelj, zabaviće vas i Ljiljana Stanišić, poznato lice Kurir televizije, dama koja je poznata kao neko čije direktne i iskrene komentare sa nestrpljenjem očekujete prilikom svakog njenog pojavljivanja.

Komšijski konflikti ne zaobilaze ni javne ličnosti. Uglavnom se sve završi na verbalnom konfliktu, ali nije mali broj slučajeva kada se u rasprave uključi i policija. Jedan takav slučaj desio se pre samo par dana, a glavni akteri su Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević. Toni Bijelić, bivši muž Dragane Mirković, slupao je svoj auto vredan oko miliona evra, i još tri parkirana automobila. Sreća u nesreći – nema stradalih. Policija je utvrdila da je vozač imao alkohol u krvi.

Dosta dece je rođeno sa talentom koji poseduje njihova mama ili tata, neki se svim silama bore da izgrade karijeriju koju imaju njihovi roditelji, a postoje i ona deca kojima je jedini talenat trošenje "krvavo" zarađenog novca poznatih roditelja.

Na našem estradnom nebu imamo decu poznatih koji nikako ne žele da imaju poslovni put svojih roditelja, te biraju neke druge biznise. Sa rastom popularsnosti svake pevačke zvezde raste i broj obožavalaca.

1 / 7 Foto: Promo

Obračuni između fanova pevačica neprekidno traju na društvenim mrežama, a najvatreniji su oni koji slušaju Cecu i armija fanova JK. Fanovi često u odbrani svog idola ne biraju reči, a objava jednog fana da je novinarka Kurira Ljiljana Stanišić zakopala ratne sekire sa Jelenom Karleušom bila je tema za diskusiju u Stars specijalu.

Gledajte Stars specijal danas od 16.10 časova (ili u repriznom terminu večeras 00.30 časova), na Kurir televiziji! Otkirivamo za vas sve tajne estrade!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.