Muž Tanje Savić ponovo napao pevačicu, tvrdi da ga je varala sa ovim čovekom: Tu se nije zaustavio, slušajte ovo
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

NIEJ JE ŠTEDEO

Muž Tanje Savić ponovo napao pevačicu, tvrdi da ga je varala sa ovim čovekom: Tu se nije zaustavio, slušajte ovo

Jadna moja deca ko im je majka.

Objavljeno:

Vest da je pevačica Tanja Savić navodno ponovo zaljubljena i ima dečka koji je 11 godina mlađi od nje odjeknula je u javnost, a ova vest stigla je pre izvesnog vremena i do njenog bivšeg muža Dušana Jovančevića.

Naime, Tanja Savić, popularna pevačica, otvoreno je govorila o svojoj vezi sa pilotom Muhamedom Muki Bešićem, koji je od nje mlađi 11 godina. Savićeva je priznala da je u početku bila zabrinuta zbog reakcije Mukijević roditelja, ali je na kraju shvatila da je najvažnije kako će ona živeti svoj život.

- Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom partneru priča javno. Stiglo je proleće, sve se budi, pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me jedan sjajan muškarac od kojeg sam dobila ogrlicu i minđuše za rođendan. One imaju veliku simboliku i baš su mi važne - pohvalila se tada Tanja medijima, a onda se tim povodom oglasio i njen bivši suprug Dušan Jovančević, koji je ostao zatečen informacijama o bivšoj ženi.

Jadna moja deca ko im je majka. Toliko mogu da vam kažem i ni reč više. Sve vam je jasno - rekao je on, a osim toga, Jovančević je za domaće medije izneo tvrdnje da ga je pevačica varala dok su bili u braku.

- To nije ništa novo. Bio je i taksista Ali, svakako ona više nije moja briga i problem. Ja sam se, hvala Bogu, oslobodio njenih lanaca. Našao sam sebi mir, ljubav i sreću u životu. Sad sam se maksimalno posvetio sebi i radim na svojim snovima i ciljevima - rekao je na početku razgovora Dušan, pa dodao:

- Kada smo počeli da se zabavljamo, ona je njega prevarila sa mnom. Kad se vratila iz Australije od mene, nastavila je da se viđa sa njim. Ona mi je lično to priznala. Slobodno napišite sve od reči do reči kako sam vam rekao. Ja znam ko je taj čovek - poručio je on, a preneo "Kurir".

"Deca obožavaju očuha"

Podsetimo, Tanja je nedavno otkrila kakav odnos ima njen novi dečko sa njenim sinovima.

- Rekla sam da, kada se završi Arena, kada sve bude kako treba, onda ćemo imati svadbu. Partneri kada su zajedno duže, oni se i svađaju. Mi i rastemo zajedno i gledamo i da naučimo nešto iz tih svađa. Ja njemu ništa ne zameram, a on meni što sam previše samokritična, to ga mnogo nervira, a i mene, pa radim na tome da to izbalansiram, da to bude nekako zdravo ili da ne postoji - rekla je Tanja i otkrila kako njeni sinovi Maksim i Đorđe prihvataju Mukija.

- Oni ga jako vole, nije to samo mamin dečko, to je njihov "stepi", njihov očuh i oni ga obožavaju, zaista - rekla je pevačica za "Hype".

00:24

Tanja Savić peva olimpijcima

(Espreso/Blic/)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.