Svi su obožavali Bebana iz "Porodičnog blaga", a nisu imali pojma da mu je ona mama: Prelepa je, svi je dobro znate
Foto: RTS printscreen

ZNATE LI?

Svi su obožavali Bebana iz "Porodičnog blaga", a nisu imali pojma da mu je ona mama: Prelepa je, svi je dobro znate

Ona je u ovoj emisiji otkrila da se nije ozbiljnije bavila muzikom

Objavljeno:

Vukašin Marković danas je pevač rok grupe "Irie FM", a pre više od dve decenije obožavali smo ga u poznatoj seriji "Porodično blago" kao Bebana.

Ono što je manje poznato jeste to da je Vukašinova majka Ljiljana učestvovala u takmičenju "Nikad nije kasno".

Ona je u ovoj emisiji otkrila da se nije ozbiljnije bavila muzikom, budući da se udala kao mlada i dobila dvoje dece, a tad je cela Srbija videla putem malih ekrana i čula koliko je talentovana.

Inače, Vukašin je tom prilikom bodrio mamu dok se takmičila, ali i objasnio zašto nije nastavio da se bavi glumom.

- Shvatio sam da gluma nije bila moj životni poziv. Nisam se pronašao u glumi, ali je to bila jedna divna avantura. Imao sam sreću da svoje detinjstvo provedem sa doajenima glumačke scene, kao što su Dragan Nikolić, Bata Živojinović, Danilo Lazović - rekao je tada Vukašin Marković.

"Oduvek sam maštao o motoru"

Vukašin se drži podalje od medija, posvećen je svojoj grupi, a tokom jednog intervjua za "Hello", govoreći o svojoj strasti prema motorima, otkrio je jedan dotad javnosti nepoznat detalj o svom odrastanju i porodici, koji mu je potpuno promenio život.

- Još kao mali sam maštao o motoru, ali se otac tome protivio. Imao je nekoliko teških saobraćajnih nesreća, a posle jedne je ostao invalid. Zato mi nije dozvoljavao da nabavim motor. Tek kasnije, sa 24-25, kada sam se odvojio od kuće, moj prvi akt samostalnosti je bila kupovina motora. Imao sam svest o svemu, i, evo, već osam godina odgovorno vozim i uživam - skrenuo je odmah priču na drugu temu Marković, ne želeći da otkriva previše.

00:51

Nova serija projekata ekološke zaštite i obnove u Kini

(Espreso/Blic/Vladimir Miljanić/Prenela )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.