Ovo je sin Verice Rakočević, njega do sada niste videli: Stariji je od Veljka, a ovako je reagovao na njihov brak!
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević, Foto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

KRIJE GA KAO ZMIJA NOGE

Ovo je sin Verice Rakočević, njega do sada niste videli: Stariji je od Veljka, a ovako je reagovao na njihov brak!

Verica iza sebe ima dva braka, a nakon razvoda od bivšeg stjuarta Borana Karamana, ona je drugi put izgovorila sudbonosno „da“ Zoranu Rakočeviću sa kojim je dobila sina Miodraga

Objavljeno:

Verica Rakočević i suprug Veljko Kuzmančević imali su, kako navode, neprijatnu situaciju sinoć na Avali kada im je komšija, kako oni tvrde, pretio i zbog čega je policija morala da reaguje.

Dizajnerka Verica Rakoćević već godinama unazad uživa u srećnom braku sa Veljkom Kuzmančević. Iako je Veljko od Verice mlađi 35 godina to im ne predstavlja problem da im u braku cvetaju ruže.

Naime, Verica iza sebe ima dva braka, a nakon razvoda od bivšeg stjuarta Borana Karamana, ona je drugi put izgovorila sudbonosno „da“ Zoranu Rakočeviću sa kojim je dobila sina Miodraga.

Dok ćerke Elenu i Milenu svi znaju, Miodrag nikada nije voleo da se javno eksponira, te malo ko zna kako on zapravo izgleda. Miodrag je rođen 1980. godine i tri godine je stariji od Veričinog sadašnjeg supruga Veljka sa kojim je u braku od 2013. godine i svi kažu da jako liči na majku.

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

Miodrag jedini od troje dece koji je prisustvovao venčanju majke Verice i Veljka

Iako ni u intervjuima nikad ne govori o detaljima iz života svog sina, Verica je izuzetno ponosna na naslednika koji joj je veoma privržen. Dok Veričine ćerke Elena i Milena najveći deo vremena provode u inostranstvu, Miodrag sve vreme živi u Srbiji. Od samog početka podržao je njenu vezu sa 35 godina mlađim Veljkom i jedini je od njeno troje dece koji je prisustvovao njihovom venčanju.

Kreatorka je pre dve godine dobila šesto unuče, budući da je njen sin Miodrad tada dobio drugu ćerku.

Miodrag Rakočević
Miodrag Rakočević foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Dragan Bacić, kojeg kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević optužuju da ih je uznemiravao glasnom muzikom i pretnjama, izneo je svoju stranu priče.

Bonus video:

02:34

VERICA RAKOČEVIĆ I NJEN MUŽ U OPUŠTENOM STANJU NA AVALI! Uživaju u čarima prirode, a evo šta o tome kažu komšije

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.