"Najjača sam riba" Jovana Jeremić napustila Srbiju i skinula se pred strancima: Da li je ona najzgodnija Srpkinja?
Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

HIT NA INTERNETU

"Najjača sam riba" Jovana Jeremić napustila Srbiju i skinula se pred strancima: Da li je ona najzgodnija Srpkinja?

Jovana Jeremić je pohvalila samu sebe

Objavljeno: 12:07h

Popularna voditeljka Jovana Jeremić pozirala je u kupaćem kostimu i izazvala haos na društvenim mrežama, a njena nova izjava će bvas sigurno šokirati.

Prvo je pokazala kako joj stoji ljubičasti kupaći, a onda i crni koji ima zanimljive proreze na grudima.

Jovana Jeremić je zatim pohvalila samu sebe dok je uživala na bazenu.

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram/jovanajeremic

"Moram nešto za izjavim među ovim strancima. Najjača sam cica ovde. Ima koja Ruskinja koja pokušava da ugrozi moj prest "najjače ribe". Ja sam uvek najbolja, broj jedan. Čvrsto, jako, snažno, Srbija", rekla je Jovana u snimku na Instagramu.

Podsetimo, voditeljka Pinka je jednom prilikom iznela šokantne detalje o, kako je sama istakla, vrbovanju u krugove najelitnije prostitucije.

- Ne volim da pričam o tome, ali istina je da su na početku karijere pokušali da me vrbuju za bavljenje elitnom prostitucijom. Ne želim da kažem ime tog čoveka koji je pokušao, ali reći ću samo da sam bila planirana za to, i to na najgori način. To je nešto o čemu nikada nisam pričala. Bila sam planirana za najelitniju prostituciju zato što sam hiperinteligentna. Nuđeno mi je da uđem u taj posao i da radim sa najmoćnijim muškarcima na svetskom nivou - počela je izlaganje Jovana sa drhtajem u glasu.

Jovana Jeremić
foto: Printscreen/instagram/jovanajeremic

- Ta ponuda je došla otvoreno, a ne na uvijen način. Nuđeno mi je čitavo bogatstvo u zamenu za to da budem uvučena u elitnu prostituciju, odnosno da budem žena zadužena za jake muškarce na svetskom nivou, prvenstveno u svetu fudbala. Mene su odabrali za to jer perfektno govorim španski jezik, kao sprski, a i engleski govorim sasvim dobro. Zato su mene planirali za te španske fudbalske krugove.

Celu ispovest pročitajte OVDE.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

00:24

Jovana Jeremić uživa u vili noću

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.